B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Σάρωσαν τα αδέρφια Βολικάκη στην Τσεχία!

Οι Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο γκραν πρι ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στην Τσεχία κατακτώντας τρία μετάλλια!

Σάρωσαν τα αδέρφια Βολικάκη στην Τσεχία!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίστηκε η παρουσία της ελληνικής ποδηλασίας σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Ο Χρήστος και ο Ζαφείρης Βολικάκης κατέκτησαν τρία μετάλλια στο γκραν πριν ποδηλασίας πίστας το οποίο διεξήχθη στην Τσεχία (3-5/5).

Η αρχή έγινε την Παρασκευή στο αγώνισμα του Όμνιουμ στο οποίο ο Χρήστος Βολικάκης, κατάφερε να πάρει τη νίκη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρομάν Γκλάντις και τον Μακσίμ Βασίλιεβ από την Ουκρανία.

Τα ακόμα καλύτερα όμως ήρθαν το Σάββατο. Εκεί τα αδέρφια Βολικάκη κατάφεραν να ανέβουν και οι δύο στο βάθρο. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης τερμάτισε στην πρώτη θέση με τον Ζαφείρη Βολικάκη να είναι δεύτερος. Μάλιστα, τα δύο αδέρφια θα μπορούσαν να ανέβουν στο βάθρο και στο Μάντισον, αλλά τερμάτισαν τελικά στην τέταρτη θέση.

Βέβαια, το σημαντικότερο και για τους δύο είναι ότι μάζεψαν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Βολικάκης είναι πρώτος στην Παγκόσμια κατάταξη τόσο στο σκρατς, όσο και στο αγώνισμα πόντων, ενώ είναι δεύτερος στο όμνιουμ.

Πηγή: sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.