B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μεταναστεύει το “Bike Odyssey 2018”

Σε περίπου πέντε εβδομάδες, ξεκινάει η μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου αγώνα ποδηλασίας στην Ελλάδα, το Bike Odyssey 2018. Για 6η συνεχόμενη χρονία, οι συμμετέχοντες αθλητές θα ζήσουν μια εξωπραγματική εμπειρία καθώς θα διασχίσουν την άγρια φύση της Πίνδου και θα θαυμάσουν τα όμορφα τοπία της διαδρομής μέχρι τον τερματισμό, στην Ναύπακτο.

Μεταναστεύει το “Bike Odyssey 2018”

Φέτος, στο Bike Odyssey 2018 οι αθλητές ξεπερνούν τις 200 συμμετοχές. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι συμμετοχές αυτές δε σταματούν εντός συνόρων, με μακρινότερη συμμετοχή να είναι οι αθλητές από τον Καναδά. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, εκτός από την Ελλάδα, θα έρθουν από την Κύπρο, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Νότια Αφρική, την Πολωνία, τη Βραζιλία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Δανία, τη Σερβία, την Ουκρανία, τη Ρωσσία και  φυσικά τη Ρουμανία. Μία ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο Βέλγιο, αφού οι περισσότεροι αθλητές από το εξωτερικό είναι από αυτήν τη χώρα.

Το Bike Odyssey 2018 είναι ένας αγώνας, τον οποίο κανένας λάτρης της ορεινής ποδηλασίας δεν πρέπει να χάσει, γιατί προσφέρει πρωτοποριακές εμπειρίες ζωής και άθλησης μέσα σε αυτόν τον αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.