B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Και στο Μαρούσι αυτόν τον Απρίλιο ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!!

Και στο Μαρούσι την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ., με πάνω από 20 συμμετοχές

Και στο Μαρούσι αυτόν τον Απρίλιο ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!!

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θα συμμετάσχει στον 5ο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας XCC – Ιωσήφ Μακαρώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μαρούσι, στις κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Παίδων και Κορασίδων.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρσουσίου με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, εις μνήμην του μέλους του προαναφερθέντος συλλόγου Ιωσήφ Μακαρώνα, και είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2018.

Ο αγώνας θα λάβει μέρος την Κυριακή, 29 Απριλίου, 10:30 το πρωί με 13:45 το μεσημέρι, στο κτήμα Καρελλά (Μαρούσι,όπισθεν Άλσους Συγγρού).

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ., πιστός σε οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο αθλητικό ή ποδηλατικό ραντεβού, θα είναι φυσικά εκεί και πρόκειται μάλιστα να ξεπεράσει τις 20 συμμετοχές, έτοιμος για σπουδαίες εμφανίσεις και κυρίως για να δείξει το πάθος και την αγάπη του για την ποδηλασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.