B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Μπιλμπάο κερδίζει τον 1ο γύρο της περιήγησης των Άλπεων

Ο Πέλο Μπιλμπάο (Αστάνα) κέρδισε τον 1ο γύρο του γύρου των Άλπεων και τη φανέλα του πρώτου ηγέτη του αγώνα, μετά από μια καίρια επίθεση λίγο κάτω από τα πέντε χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό. Ο αναβάτης της Astana προπορεύτηκε μακριά από τους κυνηγούς του μετά την τελική ανάβαση, ενώ ο Λουίς Λεόν Σάντσες (Αστάνα) τερμάτισε δεύτερος και ο Ιβάν Ραμίρο Σόσα (Αντρόνι Τζιοκατόλι-Σιντερμέκ) τρίτος.

Ο Μπιλμπάο κερδίζει τον 1ο γύρο της περιήγησης των Άλπεων

Οι αντίπαλοι του Giro d’Italia Chris Froome (Team Sky), Thibaut Pinot (Teamama FDJ) και Fabio Aru (UAE Team Emirates), ανταγωνίστηκαν δυναμικά ο ένας τον άλλον στην τελευταία άνοδο 19 χιλιομέτρων του Ροβερέτο, με τον Ιταλό να παίρνει απόσταση μετά από επίθεση του Foome λίγο πριν την κορυφή. Υπήρξε στη συνέχεια μια επανασύνδεση του group, και η Astana έδειξε τη δύναμή της με πέντε αναβάτες παρόντες. Ήταν o Μπιλμπάο αυτός που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πριν τη σύντομη άνοδο μέχρι το τέλος.

Πηγή: cyclingnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.