B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Giro E: Η πρώτη έκδοση του Γύρου της Ιταλίας για e-bikes

Ανακοινώθηκε στην Ρώμη, πόλη όπου θα φιλοξενηθεί το τελευταίο ετάπ του φετινού Γύρου της Ιταλίας και έδρα του πρωταθλήματος Formula E E-Prix, το Giro E: η πρώτη έκδοση του Γύρου της Ιταλίας αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Giro E: Η πρώτη έκδοση του Γύρου της Ιταλίας για e-bikes

Η νέα πρόκληση ανακοινώθηκε στην καρδία της «Αιώνιας Πόλης» – μπροστά από το ιστορικό μνημείο του Κολοσσαίου, το Σάββατο 14 Απριλίου, παρουσία δυο πολύ γνωστών ιταλών αθλητών: του εν ενεργεία αναβάτη της Team SKY, Gianni Moscon και του πρώην πιλότου της Formula 1, Giancarlo Fisichella.

Το Giro E θα χρησιμοποιήσει το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο που σχεδίασε η ιταλική Pinarello και θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με το 4o ετάπ του φετινού Γύρου της Ιταλίας, στις 8 Μαΐου στην Κατάνια.

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης, οι Moscon και Fisichella «αγωνίστηκαν» στους δρόμους της Ρώμης, στη διαδρομή του αγώνα Formula E.
O πρώτος πάνω στο νέο ηλεκτρικό ποδήλατο e-road της Pinarello – το εντυπωσιακό μοντέλο Nytro – και ο δεύτερος με ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο.

Το Giro E θα ακολουθήσει το ίδιο ημερολόγιο των 18 ετάπ του Γύρου της Ιταλίας που θα διεξαχθούν στη χώρα. Κάθε μέρα, πέντε ομάδες –  με δύο αναβάτες η καθεμία – θα αγωνιστούν στους ίδιους δρόμους στους οποίους οι αναβάτες του WorldTour θα δώσουν τη δική τους «μάχη» λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: mbike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.