B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Επιστροφή Άρμστρονγκ στην ποδηλασία μέσω… Φλάνδρας

Η Ακαδημία του Γύρου της Φλάνδρας προσκαλεί τον Lance Armstrong
Σε μία κίνηση που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις, ο διοργανωτής του Tour of Flanders, Wouter Vandenhaute, προσκαλεί τον Άρμστρονγκ ως επίσημο ομιλητή στο Γύρο της Φλάνδρας του 2018.


Ο Άρμστρονγκ θα παρευρεθεί στη φετινή διοργάνωση του Γύρου Φλάνδρας, στις 30 Μαρτίου του 2018, θα μιλήσει για τον αγαπημένο του αγώνα αλλά και για την προσωπική του εμπειρία. Αλλά, πάνω απ’ όλα θα μιλήσει για ποδήλατο!

Ο ίδιος ο διοργανωτής του Γύρου Φλάνδρας δηλώνει: «Με τη δημιουργία του «Tour of Flanders Business Academy» φιλοδοξούμε να προσκαλούμε κάθε χρόνο κορυφαίους ομιλητές – είτε από το χώρο της ποδηλασίας ή από κάποιο άλλο σπορ αλλά και σημαίνοντα μέλη της κοινωνίας. Ο πρώτος ομιλητής που επιλέξαμε είναι ο Lance Armstrong, προκειμένου να μας μιλήσει για τις εμπειρίες του αλλά και για τον αγαπημένο του αγώνα. Για εκείνον θα είναι μια επιστροφή στον κόσμο του ποδηλάτου και, τουλάχιστον όσο αφορά εμένα, είναι ευπρόσδεκτος! Ο Lance Armstrong ήταν και είναι ένας κορυφαίος αθλητής. Η προσωπική μου άποψη είναι πως τιμωρήθηκε πάνω απ’ όλα για την υπεροψία του. Γνώρισα τον Lance Armstrong πέρυσι, στην Ουάσιγκτον και διέκρινα σε εκείνον έναν άντρα που έχει συμφιλιωθεί με τη μοίρα του. Προφανώς όλοι εμείς, στην ποδηλασία, πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα άθλημα χωρίς τη σκιά του ντόπινγκ αλλά πρέπει ταυτόχρονα να συμφιλιωθούμε με την ιστορία και το παρελθόν μας.»

Επιστροφή Άρμστρονγκ στην ποδηλασία μέσω… Φλάνδρας

Και συνεχίζει: «Πιστεύω πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι τιμούμε ποδηλάτες όπως οι Laurent Jalabert και Richard Virenque και δεν βρίσκω λόγο να μην καλωσορίσουμε και τους Lance Armstrong και Jan Ullrich ξανά στη μεγάλη οικογένεια του ποδηλάτου».

Εξαιρετικά ανοιχτόμυαλος στον τρόπο σκέψης του ο κύριος Wouter Vandenhaute και το μόνο που μένει είναι να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει η ίδια η οικογένεια του ποδηλάτου το μεγάλο νέο.

Ο ίδιος ο Lance Armstrong ανακοίνωσε την παρουσία του στον επόμενο Γύρο Φλάνδρας ως ομιλητή με αυτό το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.