B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

BIKE ODYSSEY: Έτοιμες και οι συμμετοχές της μπλε προσφοράς των 3ημέρων!

Όπως ανακοινώσαμε και χθες, η μπλε προσφορά που αφορούσε τους περσινούς συμμετέχοντες του Bike Odyssey αλλά και τους δημοσιογράφους έληξε! Χθες ανέβηκε στο site o πίνακας των συμμετεχόντων του 8-ήμερου αγώνα ενώ από σήμερα είναι διαθέσιμοι και οι πίνακες των συμμετεχόντων και για τους 3ήμερους αγώνες.

 Οι πίνακες των 3ημέρων βρίσκοντες και αυτοί στην κατηγορία Πληροφορίες-> Συμμετέχοντες, κάτω από τον πίνακα του 8ημέρου.

BIKE ODYSSEY: Έτοιμες και οι συμμετοχές της μπλε προσφοράς των 3ημέρων!

BIKE ODYSSEY: Έτοιμες και οι συμμετοχές της μπλε προσφοράς των 3ημέρων!BIKE ODYSSEY: Έτοιμες και οι συμμετοχές της μπλε προσφοράς των 3ημέρων!

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

3- Days South Odyssey                                                                3-Days North Odyssey

Πλέον επιλέγοντας την ομάδα που σας ενδιαφέρει θα μπορείτε να δείτε κάποια στοιχεία γι’ αυτήν και αντίστοιχα αυτή η επιλογή θα ισχύει και μεμονομένα για κάθε αθλητή.

Επίσης, θα μπορείτε να βάζετε φίλτρο και να βλέπετε ποιες ομάδες θα είναι στην ίδια κατηγορία με εσάς και ποιες είναι από την ίδια χώρα με εσάς.

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές: https://bikeodyssey.gr/el/plirofories/symmetexontes.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.