B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Οι περσινοί νικητές και στο Bike Odyssey 2018!

Ένα ρητό λέει «Συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις!». Αυτό ισχύει και για τους νικητές του Bike Odyssey 2017, που επιστρέφουν για υπερασπιστούν τον τίτλο τους! Αναφερόμαστε στην ομάδα «Εκστρατείς» με τους Μιχάλη Παπασάββα και Κωνσταντίνο Ορφανουδάκη που κυριάρχησαν στον αγώνα του 2017. Λίγα λόγια για αυτούς:

Οι περσινοί νικητές και στο Bike Odyssey 2018!

 

 

Μιχάλης Παπασάββας

Οι περσινοί νικητές και στο Bike Odyssey 2018!

Ο Μιχάλης είναι 37 ετών και είναι από την Αθήνα. Έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στην ποδηλασία δρόμου όσο και στην ορεινή ποδηλασία κερδίζοντας πάντα μια θέση στο βάθρο. Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος η μεγάλη του αγάπη είναι η ορεινή ποδηλασία. ‘Εχει συμμετάσχει και σε άλλους πιο μικρούς πολυήμερους αγώνες και στα δύο είδη.

Οι χορηγοί του για το Bike Odyssey 2018 είναι: Cycleland – QNT

 

 

Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης

Οι περσινοί νικητές και στο Bike Odyssey 2018!

Ο Κωνσταντίνος είναι 49 ετών και είναι από Χανιά της Κρήτης. Άλλος ένας πολύ έμπειρος ποδηλάτης στο χώρο της ορεινής ποδηλασίας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Η αγάπη του για την ορεινή ποδηλασία είναι τόσο μεγάλη, που μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στη νέα γενιά ως προπονητής ποδηλατικής ακαδημίας στην Κρήτη.

Οι χορηγοί του για το Bike Odyssey 2018 είναι: Kassimatis Cycling – Specialized – K-Sports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.