B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δύο πρώην αντίπαλοι ενώνουν φέτος της δυνάμεις τους!

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Καλογερόπουλο και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη που φέτος θα συμμετάσχουν μαζί στο Bike Odyssey 2018 ως ομάδα με το όνομα Pedal Force One. Και οι δύο είναι πολύ έμπειροι και δυνατοί αθλητές ενώ αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι στο Bike Odyssey 2016. Σας τους παρουσιάζουμε:

Δύο πρώην αντίπαλοι ενώνουν φέτος της δυνάμεις τους!

Καλογερόπουλος Γρηγόρης

Είναι 29 ετών και είναι από την Αθήνα. Νικητής του Bike Odyssey 2015 και 2η θέση στο Bike Odyssey 2016. Έχει γενικότερες διακρίσεις στην ποδηλασία αντοχής, στο ορεινό τρέξιμο και στο ορειβατικό σκι καταλαμβάνοντας κυρίως την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση.  Διατέλεσε μέλος των Εθνικών Ομάδων ορεβατικού σκι και ορεινής ποδηλασίας.

 

 

Δύο πρώην αντίπαλοι ενώνουν φέτος της δυνάμεις τους!

 

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

Είναι 32 ετών και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Νικητής του Bike Odyssey 2016. Και αυτός έχει πλούσιο βιογραφικό στην ποδηλασία δρόμου και ορεινή ποδηλασία. Έχει πάρει μέρος σε Διεθνή, Βαλκανικά και Ελληνικά Πρωταθλήματα κατακτώντας μια θέση στο βάθρο. Διατέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας ποδηλασίας δρόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.