B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

4o Adventure Film Festival

Ένα φεστιβάλ για adventure sports
Το 4ο Adventure Film Festival της Αθήνας, ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 18 Νοεμβρίου
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένο στα αθλήματα περιπέτειας! Στο χώρο του Κολλεγίου Αθηνών, διοργανώνεται φέτος το 4ο στη σειρά Adventure Film Festival, μια διήμερη προβολή θεματικών ταινιών, διεθνών και εγχώριων παραγωγών που σχετίζονται με τα adventure sports: SKIING, CLIMBING, SURFING, MOUNTAIN BIKING, KAYAKING, ALPINISM, TRAIL RUNNING, SNOWBOARDING και πολλά ακόμα…

4o Adventure Film FestivalΠαράλληλα πραγματοποιούνται πέντε φωτογραφικές εκθέσεις που σχετίζονται με τις υπαίθριες δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και ομιλίες και παρουσιάσεις από ανθρώπους που έχουν φτάσει, ο καθένας, σε υψηλό επίπεδο στο άθλημά του.

Το Adventure Film festival Festival περιλαμβάνει:
Κινηματογραφικές ταινίες – Αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης. Θα πραγματοποιηθούν πάνω από 12 προβολές ταινιών με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας.

Φωτογραφικές / Εικαστικές εκθέσεις – από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες θα κοσμούν τους χώρους του Φεστιβάλ ταξιδεύοντας μας στις ομορφότερες outdoor “στιγμές” της Ελλάδας και του κόσμου.

Ομιλίες / Παρουσιάσεις – από σύγχρονους θρύλους του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού, άνθρωποι που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, θα μας μιλήσουν με στόχο να εμπνεύσουν το κοινό και να διευρύνουν τους ορίζοντες δραστηριοποίησης της Ελληνικής κοινότητας.

Διαδραστικά παιχνίδια από την εταιρία ‘’Ευπαλίνος’’ θα πραγματοποιούνται για τους μικρούς φίλους της περιπέτειας κατά τις απογευματινές ώρες του Φεστιβάλ.

To MBike είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας του Adventure Film Festival.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Day pass: 13€
2- Day pass: 23€

Πληροφορίες αγορά εισιτηρίων: εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.