B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποδηλατική ανάβαση Μιτσικελίου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Ο Όμιλος Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων (Ο.Φ.Π.Ι) και η Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Events “My Adventure” διοργανώνουν την 14η Ανάβαση Μιτσικελίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 με εκκίνηση από τα Ιωάννινα (Κεντρική Πλατεία).

Ποδηλατική ανάβαση Μιτσικελίου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Περιγραφή της διαδρομής
Ο αγώνας ξεκινάει από τα Ιωάννινα (με προεκκίνηση) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00. Οι αθλητές θα χρειαστεί να διανύσουν περίπου 10χλμ στην πόλη και τα προάστια. Αμέσως μετά, βγαίνουν στην αγωνιστική διαδρομή, η οποία μετρά 14χλμ ανάβασης και περίπου 1000 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η διαδρομή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, λόγω των απότομων ανηφορικών κλίσεων.
Ο τερματισμός είναι λίγο πριν την κορυφή του Μιτσικελίου.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Στον ποδηλατικό αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς με υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση.
Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα, φθορά, απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Ως εκ τούτου, η Διοργάνωση δεν θα ζητήσει ιατρικές βεβαιώσεις και πιστοποιητικά. Συστήνεται ωστόσο στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Κατηγορίες
Γενική Κατηγορία ανεξαρτήτως φύλου
Κατηγορία Γυναικών
Ηλικιακές Κατηγορίες:
α) Κάτω των 18 ετών (για αθλητές που είναι γεννημένοι από το 2000 και έπειτα)
β) 19-29
γ) 30-39
δ) 40-49
ε) 50-59

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον 6 συμμετέχοντες σε αυτή. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Βραβεύσεις – διπλώματα συμμετοχής
Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην 14η Ανάβαση Μιτσικελίου, θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής. Ιδιαίτερα βραβεία θα δοθούν στους τρεις πρώτες νικητές της Γενικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, καθώς και στους τρεις πρώτους της κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών

Χρηματικά Έπαθλα
Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους 6 πρώτους νικητές Γενικής Κατάταξης (ανεξαρτήτως φύλου). Πιο συγκεκριμένα:
1ος νικητής: 300€
2ος νικητής: 150€
3ος νικητής: 100€
4ος, 5ος & 6ος νικητής: 35€ έκαστος

Κανονισμοί
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
α) Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά πριν από την εκκίνηση.
β) Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
γ) Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα
δ) Φέρουν υποχρεωτικά τους αριθμούς αναγνώρισης και τα τσιπ χρονομέτρησης που θα τους δοθούν από τον διοργανωτή.

Εγγραφή
Οι δηλώσεις συμμετοχής (εγγραφή) στον ποδηλατικό αγώνα γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της My Adventure, καθώς επίσης και στο κατάστημα “Fifth Element” (Δαγκλή & Παπάζογλου, Ιωάννινα).

To κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 10€ είναι για τους αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα, ενώ 15€ για τους αθλητές που θα δηλώσουν την ημέρα του αγώνα, στη Γραμματεία.

Η ηλεκτρονική πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση χρεωστικής (κάρτα ανάληψης μετρητών), προπληρωμένης (prepaid) ή πιστωτικής κάρτας.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017.

Χιλιομετρικές ενδείξεις-αποτελέσματα
Καθ’ όλη τη διαδρομή και ανά τακτά διαστήματα, θα υπάρχουν ενδείξεις χιλιομετρικής απόστασης. Ειδικότερα κοντά στον τερματισμό, οι ενδείξεις αυτές θα υπάρχουν ανά 500μ.
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ποδηλάτες να φορούν το ηλεκτρονικό τσιπ χρονομέτρησης μαζί με το νούμερό τους. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ομίλου Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων (https://www.facebook.com/OFPI) καθώς και στην επίσημη σελίδα της My Adventure (https://myadventure.gr).

Παραλαβή αριθμών και Πρόγραμμα αγώνα
Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017
09:30 – 10:30: Παραλαβή αριθμών από τη Γραμματεία (Κεντρική Πλατεία)
11:00: Εκκίνηση του αγώνα
14:00: Απονομές επάθλων/βραβείων στο χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων

Επικοινωνία
Υπεύθυνος για τεχνικά θέματα του αγώνα (τεχνικές πληροφορίες κλπ) καθώς και για τις δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφής είναι ο κ. Βασίλης Τζουμάκας (τηλ. 6972244064) καθώς και ο κ. Αθανάσιος Χάιδος (τηλ. 69446734877).
Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μέσω της σελίδας του Ο.Φ.Π.Ι στο Facebook (inbox-messenger) (https://www.facebook.com/OFPI) ή με mail στο contact@myadventure.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικα με τη διαδρομή του αγώνα και τις εγγραφές εδώ https://mitsikeli.myadventure.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.