B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Naxos Mountain Chalenge

Στις 5 Νοεμβρίου διεξάγεται το φετινό Naxos Mountain Chalenge.

Naxos Mountain Chalenge

Η Κοιν. Σ. Επ. Active Land με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου διοργανώνει αγώνα ορεινής ποδηλασίας σε μία σηματοδοτούμενη χωμάτινη διαδρομή. Ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα είναι το Σαγκρί Νάξου και η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην Καφετέρια Μύλος Καφέ. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10:00 π.μ.

Οι διαδρομές του αγώνα

Fun Race 6 χλμ.
Η διαδρομή Fun δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες και απαιτήσεις για αυτό και την έχουν ονομάσει και έτσι. Δεν αποτελείται από τεχνικά κομμάτια και απευθύνεται κυρίως σε έφηβους 14-17 αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίζουν τι μπορούν να καταφέρουν. Η υψομετρική του αγώνα είναι 135μ. και εδώ μπορείτε να δείτε τη διαδρομή https://www.strava.com/segments/15987563

Διαδρομή 18 χλμ.
Πρόκειται για μία γρήγορη διαδρομή η οποία όμως είναι μέτριας δυσκολίας, έχοντας και τεχνικά κομμάτια. Στα πρώτα 8χλμ. η διαδρομή είναι ανηφορική με μικρές κλίσεις και περνάει από τα χωριά Δαμαριώνα και Δαμαλά. Μετά θα κατηφορίσουν για το Σαγκρί περνώντας μπροστά από τη Μονή Τιμίου Σταυρού και το Ναό της Δήμητρας. Η υψομετρική του αγώνα είναι 450μ. και εδώ μπορείτε να δείτε τη διαδρομή του αγώνα https://www.strava.com/segments/15987538

Διαδρομή 27 χλμ.
Η διαδρομή των 27 χλμ. είναι ακριβώς η ίδια με τη διαδρομή των 18χλμ. με μόνη διαφορά ότι οι αθλητές θα κυκλώσουν δύο φορές το βουνό του Προφήτη Ηλία, προσθέτοντας δηλαδή επιπλέον 8,5 χλμ. και θα πάνε προς τον τερματισμό. Η υψομετρική του αγώνα είναι 650μ. και εδώ μπορείτε να δείτε τη διαδρομή του αγώνα https://www.strava.com/segments/16022742?filter=overall

Κατηγορίες του αγώνα
– Στην πρώτη διαδρομή των 6 χλμ. μέρος παίρνουν γενική ανδρών, γενική γυναικών και εφήβων

– Στη δεύτερη διαδρομή των 18 χλμ. μέρος παίρνουν η γενική ανδρών και η γενική γυναικών

– Στην τρίτη διαδρομή των 27 χλμ. μέρος παίρνουν Α1 Ανδρών 18 έως 39, Α2 Ανδρών 40+ και γενική γυναικών

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι συμμετέχοντες ότι για να συμπληρωθεί κάθε κατηγορία χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 3 συμμετοχές.

Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή από τις 08:00 έως τις 9:30 και από εκεί θα γίνεται και η παραλαβή του αριθμού. Η τεχνική ενημέρωση θα γίνει στις 9:30 στο χώρο εκκίνησης.

Γενικές πληροφορίες
Οι αθλητές οφείλουν να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI – ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια και υποχρεωτική χρήση κράτους). Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη για ότι χρειαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η αγωνόδικος επιτροπή του αγώνα.

Πηγή: mbike.g

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.