B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

O Toμ Ντιμουλάν ο νικητής του Γύρου Ιταλίας

Στον πιο αμφίρροπο αγώνα των τελευταίων ετών ο Τομ Ντιμουλάν έκανε απίστευτη κούρσα στο τελευταίο ετάπ ατομικής χρονομέτρησης από την πίστα της Μόντσα στο Μιλάνο και πανηγύρισε τον τίτλου του Giro di Italia

O Toμ Ντιμουλάν ο νικητής του Γύρου ΙταλίαςAυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον 27χρονο Ολλανδό σε grand tour, o οποίος στη διάρκεια του 21ήμερου αγώνα πανηγύρισε τη νίκη σε τρία ετάπ. 

Στο σημερινό τελευταίο ετάπ, ο Ντιμουλάν κάλυψε τα 29,3χλμ. σε 0:33.23, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο πίσω από τον συμπατριώτη του Γιος φαν Εμντεν. 

Ο ποδηλάτης της Sunweb φόρεσε τη ροζ φανέλα την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης έχοντας τον ταχύτερο χρόνο 90:34.54, αφήνοντας πίσω του τον Κολομβιανό Νάιρο Κιντάνα της Movistar 0:00.31 και τρίτο τον Βιτσέντζο Νίμπαλι (Bahrain-Merida) με 0:00.40. 

«Είναι πραγματικά τρελό, δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Είναι φανταστικό. Ήταν τόσο αγχωτική ημέρα, ήμουν απίστευτα αγχωμένος από την αρχή της ημέρας. Έπρεπε πραγματικά να μείνω ψύχραιμος αλλά δεν μπορούσα, όμως τα κατάφερα. Tα ‘βγαλα πέρα και είναι υπέροχο», δήλωσε ο Ντιμουλάν. 

Πηγή : Gassetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.