B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος αγώνας “SALAMIS ISLAND MTB XCO RACE”

Την Κυριακή 02/04/2017 διεξήχθη  ο 2ος από τη σειρά διασυλλογικών αγώνων ΜΤΒ XCO “Salamis Island Race 2017” στην Μυκηναική Ακρόπολη Κανακίων στη Σαλαμίνα.  Ο καιρός ήταν πολύ καλός και ενώ η πίστα του αγώνα ήταν μέσα στο δάσος. Η διαδρομή μπορεί να ήταν πολύ όμορφη αλλά ήταν ταυτόχρονα απαιτητική καθώς είχε πολλές τεχνικές δυσκολίες. Η παρουσία της ομάδας του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετική, χωρίς ατυχήματα και πολλές διακρίσεις.

Η διαδρομή στην κατηγορία MINI ήταν 1,5km ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες ήταν 4,5km πάντα σε μορφή circuit.

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος αγώνας "SALAMIS ISLAND  MTB XCO RACE"

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μικρά οι αθλητές έκαναν 2 στροφές. Μοναδικές παρουσίες για τα  κορίτσια η Γαλάνη Εμμέλεια και η Ιριμία Ηλέκτρα που κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα και παρόλο που έτρεξαν μαζί με τα αγόρια της κατηγορίας κατέφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις, κάνοντας πράξη της προσπάθειες της ομάδας για τόνωση της γυναικείας παρουσίας στο άθλημα. Στα αγόρια, μετά από μάχη και διεκδίκηση ακόμα και της πρωτιάς, ο  Σταματόπουλος Ανδρέας τερμάτισε τελικά στην 3η θέση, ενώ ακολούθησε στην 8η θέση ο Σέρρος Παντελής.

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος αγώνας "SALAMIS ISLAND  MTB XCO RACE"

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μεγάλα οι αθλητές έκαναν 4 στροφές και μέσα στο group της πρώτης πεντάδας πλασαρίστηκε ο Θεοδωρίδης Δημήτρης τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση χωρίς κάποιο ατύχημα, σπάζοντας την ατυχία των τελευταίων αγώνων. Στην ίδια κατηγορία ακολούθησαν στην 13η θέση ο Εγγλέζος Σταμάτης, στην 18η θέση ο Γκέκας Στέφανος, στην 21η θέση ο Βράκας Δημήτρης, ο οποίος κατάφερε να τερματήσει παρά τη βλάβη που είχε με την αλυσίδα, και στην 26η θέση ο Δήμας Θεόφιλος.

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος αγώνας "SALAMIS ISLAND  MTB XCO RACE"

Οι Παμπαίδες έκαναν 2 στροφές και την καλύτερη θέση για την ομάδα κατέλαβε ο Ιριμίας Νικόλας τερματίζοντας 4ος, ενώ την 8η θέση ο Σταματόπουλος Βαγγέλης. Ακολούθησαν ο Γαλάνης Αντώνης και ο Γκέκας Στράτος στην 13η θέση και 14η θέση αντίστοιχα.

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος αγώνας "SALAMIS ISLAND  MTB XCO RACE"

Η κατηγορία των Εφήβων συγχωνεύτηκε αγωνιστικά με αυτή των Ανδρών και με τους αθλητές να κάνουν 6 στροφές. Εκπρόσωπός μας σε αυτή την κατηγορία ήταν ο Ταμπαρόπουλος Ερμής, ο οποίος πλασαρίστηκε μέσα στην εξάδα και τελικά κλείδωσε την 5η θέση στη Γενική και την 3η στην κατηγορία του.

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος αγώνας "SALAMIS ISLAND  MTB XCO RACE"

Παρόμοια με το γιο κινήθηκε και ο μπαμπάς, Αριστοτέλης Ταμπαρόπουλος, που έτρεξε στον OPEN αγώνα και κατάφερε να πάρει την 5η θέση στη Γενική και τη 2η θέση στην κατηγορία Ανδρών 40+. Δεν λένε τυχαία ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Διασυλλογικός Αγώνας

Open Αγώνας

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.