B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

JuniorXpert 2017-Vol.1- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας!

Την Κυριακή 12 Μαρτίου διεξήχθη για 2η φορά ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας «JuniorXpert» στην περιοχή του Γέρακα. Ο αγώνας είχε αυτή τη φορά διασυλλογικό και open ενώ ήταν ενταγμένος και στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

JuniorXpert 2017-Vol.1- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας!

Ο βροχερός καιρός των προηγούμενων ημερών δε στάθηκε εμπόδιο και όλοι οι συμμετέχοντες, τόσο οι μικροί ποδηλάτες αλλά και οι συμμετέχοντες στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, απόλαυσαν έναν θαυμάσιο αγώνα, σε μία χωμάτινη διαδρομή με τεχνικές δυσκολίες (όπως σκαλοπάτια και γεφυράκια). Μάλιστα στο τέλος της διοργάνωσης η συννεφιά αντικαταστάθηκε από ηλιοφάνεια!

JuniorXpert 2017-Vol.1- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας!

Στο αγωνιστικό μέρος του διασυλλογικού, νικητές ανά κατηγορία αναδείχτηκαν οι:

ΠΑΙΔΩΝ: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΝΟΣ -Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ : ΠΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ: ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗΣ ΠΕΡ.ΝΙΚ- Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ: ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Στον Open αγώνα νικητές στη διαδρομή των 22.5 km αναδείχτηκαν οι: Ερμής Ταμπαρόπουλος -ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Εφηβοι), Παναγιώτης Παρράς -Π.Δ.Σ Οδυσσέας (Άνδρες 19-39), Άλκης Σπαγκούρος – ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Άνδρες 40+). Στη διαδρομή των 7.5 km πρώτη τερμάτησε η Μαριλένα Μπούτση (Α.Π.Ο Κορωπίου), στα 6Km o Σιαμπλαουρας Δημήτρης (Α.Π.Ο Κορωπίου), στα 4.5 km Ο Γιώργος Κελλαμης, στα 800μ ο Νώντας Σπαγκούρος (BN-ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) και στα 400μ ο Νικόλαος Μεταξάς.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά ανά κατηγορία μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα χορηγίας Cook & Grill  αλλά και σπιτικές γεύσεις από τις μαμάδες των παιδιών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) σε συνεργασία με το Bike Expert και με τη συμβολή του Δήμου Παλλήνης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Παλλήνης για την παραχώρηση του χώρου στο Γέρακα, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω,  και την γιατρό του αγώνα κα Ε. Κολοκύθα.

Ευχαριστούμε ειδικά τα σωματεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Ευχαριστούμε επίσης,

JuniorXpert 2017-Vol.1- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.