B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

1st Pateras Mtb/XCT – Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από την B&N Cycling!

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Ανάβαση του όρους Πατέρα, στα Παλαιοκούνδουρα Αττικής, σε διοργάνωση του Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ WEST COAST. Η B&N Cycling ήταν παρούσα και σε αυτή την αθλητική διοργάνωση με εξαιρετικές επιδόσεις και θέσεις στο βάθρο.Σε μία όμορφη διαδρομή σε δασικούς δρόμους οι αθλητές της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πλασαρίστηκαμν σε καλές θέσεις. Ο Δημητρόπουλος Βαγγέλης ήρθε 2ος στην κατηγορία του (Open Masters 19-39) ενώ ο Ερμής Ταμπαρόπουλος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κατέκτησε ακόμη μία θέση στο βάθρο, τερματίζοντας 3ος στην κατηγορία των εφήβων. Πολύ καλή εμφάνισε πραγματοποίησε και ο Αριστοτέλης Ταμπαρόπουλος που τερμάτισε στην 12η θέση (Open Masters 40+).

1st Pateras Mtb/XCT - Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από την B&N Cycling! 1st Pateras Mtb/XCT - Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από την B&N Cycling!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.