B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δυνατή η παρουσία της BN Cycling στο Γαλατάς Mtb & Road Race!

Παρούσα σε έναν ακόμη απαιτητικό αγώνα η ομάδα BN Cycling και ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.! Με συμμετοχές σε όλες τις διαδρομές, καλές αποδόσεις και βάθρα τερμάτισε η ομάδα το διήμερο του Γαλατάς Mtb & Road Race!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγώνας του Γαλατά ήταν μία πρόκληση. Πέρα από τις απαιτητικές διαδρομές και τα τεχνικά μονοπάτια, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν και το λασπώδες έδαφος που έδινε  ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις δύο διαδρομές του mtb.

Με την 4η θέση της γενικής στα 26.5 km και τη 2η της κατηγορίας του (18-) τερμάτισε ο Ερμής Ταμπαρόπουλος σε μία δυνατή διαδρομή. Βάθρα είχαμε επίσης για τους: Κων/νο Παπανικολάου που κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του (44km), Άλκη Σπαγκούρο που  κατέκτησε την 4η θέση της κατηγορίας του (44km), Αριστοτέλη Ταμπαρόπουλο με την 6η θέση στην κατηγορία του για τα 44km και Κωνσταντίνο Δάβαρη που κατέκτησε την 5η θέση (Men) στη διαδρομή των 26.5 km.

Δυνατή η παρουσία της BN Cycling στο Γαλατάς Mtb & Road Race! 

Δυνατή η παρουσία της BN Cycling στο Γαλατάς Mtb & Road Race! Δυνατή η παρουσία της BN Cycling στο Γαλατάς Mtb & Road Race!  Δυνατή η παρουσία της BN Cycling στο Γαλατάς Mtb & Road Race!

Στον ελέυθερο αγώνα των 3km που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για τους μικρους της ομάδας την 1η θέση πήρε ο Πάτσης Θεοδωρος, την 3η θέση ο Σταματόπουλος Β. , την 4η ο Πάτσης Κων/νος, την 5η θέση ο Γαλάνης Αντώνης και την 6η θέση ο Σπαγκούρος Γιώργος.

Οι συμμετοχές: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΛΟΒΟΣ, ΕΡΜΗΣ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ, ΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ, ΕΜΜΕΛΕΙΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΝΩΝΤΑΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.