B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αποτελέσματα Άθλου Μαινάλου 2016

Ο Άθλος Μαινάλου 2016 (run+bike), έγινε  για έβδομη  συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 22-23/10/2016 στην περιοχή της Βυτίνας με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας.

ekkinisiΆσχημες ήταν οι  καιρικές συνθήκες το Σάββατο κατά την διεξαγωγή του ορεινού τρεξίματος που έγινε με συνεχή βροχόπτωση, ενώ την Κυριακή ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε  τους ποδηλάτες αθλητές και  τους θεατές να απολαύσουν το τοπίο. Εκατοντάδες ήταν  οι αθλητές και οι αθλήτριες, στα δύο αγωνίσματα του διημέρου, μεταξύ αυτών πολλά αξιόλογα ονόματα, από τον χώρο της ορεινής ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος.

Αφετηρία και τερματισμός των αγωνισμάτων σε σηματοδοτημένες διαδρομές, ήταν ο χώρος στο παλαιό ειρηνοδικείο στην Βυτίνα. Όπως  κάθε χρονιά έτσι και φέτος ο Άθλος Μαινάλου περιλάμβανε ορεινό τρέξιμο (MTR) και ορεινή ποδηλασία (MTB). Οι διαδρομές  κινούνταν μέσα στα δάση του Μαινάλου. Μπορούσε κάποιος να κάνει είτε τα δύο αγωνίσματα MTR και MTB, δηλαδή τον Άθλο Μαινάλου, είτε να συμμετάσχει μεμονωμένα σε κάποιο  αγώνισμα.

Στο MTR η διαδρομή ήταν 19 χιλιόμετρα και 480μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς με μεγάλη ποικιλία στο τερέν. Στο MTB είχαν σχεδιαστεί δύο διαδρομές: η κλασσική, αισθησιακή διαδρομή με μήκος 37 χιλιόμετρα με 1230μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς και μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων και 410 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς για νέους, ανερχόμενους αναβάτες.

bn_team

Για μία ακόμα φορά η ομάδα της BN Cycling  με 8 αθλητές έδωσε το παρόν στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας την Κυριακή  πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Η λάσπη από τη βροχή της προηγούμενης ημέρας δεν πτόησε κανέναν. Είχαμε δύο θέσεις στα βάθρα: τον Σπαγκούρο Αλκιβιάδη που ήρθε 5ος στην κατηγορία του στα 37χλμ και τον Τζανέτο Νικόλαο που ήρθε 3ος στην κατηγορία του στα 15χλμ. Μια θέση στο βάθρο έχασε ο μικρός της παρέας Ερμής Ταμπαρόπουλος καθώς βρήκε εκτός διαδρομής και έχασε πολύτιμο χρόνο.

spagkouros

Στη διαδρομή των 37 χιλιομέτρων τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

  • Α1

10η θέση Σαρρής Αριστείδης με χρόνο 2:33:15

  • Α2

8η θέση Δημητρόπουλος Βαγγέλης με χρόνο 2:11:26

  • Α3

5η θέση Σπαγκούρος Αλκιβιάδης με χρόνο 2:12:03

11η θέση Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης με χρόνο 2:25:04

44η θέση Δάβαρης Κωνσταντίνος με χρόνο 3:05:58

55η θέση Κολοβός Διονύσης με χρόνο 3:20:42

tzanetos

Στη διαδρομή των 15 χιλιομέτρων τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

  • Νέοι <17

7η θέση Ταμπαρόπουλος Ερμής με χρόνο 0:51:25

  • Άνδρες

3η θέση Τζανέτος Νικόλαος με χρόνο 0:46:09

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Άθλου Μαινάλου 2016 (Run & Bike):

Αποτελέσματα Ορεινού Τρεξίματος

Αποτελέσματα Ορεινής Ποδηλασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.