B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Νικητές στο πεντάρη της Αγίας Μαρίνας : ο Ακριτίδης και η Παναγιωτοπούλου

Ο Χρύσανθος Ακριτίδης από την Ναουσαία , με 18:22 και η Ιουλία-Ελένη Παναγιωτοπούλου του ΑΟ Φιλοθέης με 22:57 ήταν οι νικητές στο “πεντάρι” του 2ου λαικού αγώνα ανωμάλου δρόμου που οργάνωσαν ο ΑΠΣ “Τελμησσός” Μαραθώνα και ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης.

5ari_nea_makri

Στις επόμενες θέσεις των βάθρων βρέθηκαν , από τους άνδρες ο Χριστοφόρος Γεωργόπουλος (19:06) με τον Χρήστο Κεχαγιά (19:10) ενώ στις γυναίκες η Ελένη Παπουτσή (23:43) με την Βέσελα Ρογκάσκα (24:17). Ευχάριστες στιγμές μας χάρισε ο συναγωνισμός των παιδιών, των μαθητών του σχολείου. Οι τριάδες στο δικό τους “χιλιάρι” – Αγόρια: 1ος Άδωνις Χατζηπόπης, 2ος Βαγγέλης Νάνος, 3ος Χρήστος Μαλάλας – Κορίτσια: 1η Σοφία Σταμούλα, 2η Ρέα Μαρκόνι, 3η Δεσποινα Παπαδοπούλου.

5ari_nea_makri2

 

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των δύο αγώνων ορίστηκαν μπροστά στην κεντρική είσοδο του Δημοτικού.Το “πεντάρι” είχε μικτή διαδρομή από άσφαλτο και χώμα. Επί τέσσερα χιλιόμετρα κινήθηκε σε τμήμα του πανέμορφου δάσους του Αγίου Ανδρέα. Έτσι έγινε η ανάδειξή του χώρου και προβλήθηκε η ανάγκη της οργανωμένης προστασίας του. Το γενικό πρόσταγμα είχαν οι δύο πρόεδροι, ο Βλάσσης Καραβασίλης του ΑΠΣ “Τελμησσός” και ο Κώστας Κουρέλης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ηταν ο 2ος πετυχημένος αγώνας που οργάνωσαν οι άνθρωποι του ΑΠΣ μέσα σε διάστημα 15 ημερών. Προηγήθηκε αυτός στη λίμνη του Μαραθώνα.

5ari_nea_makri3

Τον ρυθμό έδιναν οι χορευτές και οι χορεύτριες του συλλόγου “Πολιτιστικέςαπόπειρες”. Εθεάθει στον αγώνα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σπύρος Λιβαθηνός δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, ο Αδάμ Μεγαγιάννης αντιδήμαρχος, η Λίτσα Ρίζου δ/ντρια του Λυκείου Νέας Μάκρης και πρόεδρος του Δημοτικού θεάτρου, ο γνωστός προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος, κ.α.

5ari_nea_makri_4

Τα αποτελέσματα: https://runningnews.gr/item.php?id=27079

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.