B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

TAYGETOS CHALLENGE 2016

Δελτίο Τύπου

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος, ο οποίος μετά από 7 χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός στη Δυτική Μάνη, το 2016 θα γίνει στις 26-27 Μαρτίου.

tclogo

Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες τις εξής επιλογές:

  • Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4km και 2.320m θετικής υψομετρικής διαφοράς.
  • Την Experience με 20km μήκος και 1.120m θετικής υψομετρικής διαφοράς.
  • Τη Fun με 5km μήκος και 200m θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650m και 150m υψομετρική διαφορά), στο οποίο όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζονται για φέτος με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία ενώ δεν ξεχνάμε πως η αργία της 25ης Μαρτίου δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ξεχωριστό τριήμερο, σε έναν τόπο που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά!

Σύντομα και μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της καινούριας ιστοσελίδας, θα μπορείτε να βρείτε τις αναλυτικές λεπτομέρειες της κάθε διαδρομής, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, τη δήλωση συμμετοχής, να ενημερωθείτε για τα καταλύματα τις περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής

Ένα σχόλιο στο TAYGETOS CHALLENGE 2016

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.