B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Εξαιρετική εμφάνιση της ΒΝ Cycling στο Poikilo Rocky Mountain 2015!

Η αυλαία έπεσε για το 3ο, πιο άρτιο και πιο πετυχημένο Poikilo Rocky Mountain την Κυριακή 29/3/2015 με τους συμμετέχοντες αθλητές να ξεπερνούν τους 300!

start

Ο αγώνας, που είναι ανάμεσα στους πιο σκληρούς του είδους του λόγω του πετρώδους τερέν και των πολλών υψομετρικών διαφορών, αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους αθλητές και απαιτεί μεγάλη αντοχή και πολύ γερά πόδια!

Οι αθλητές που έτρεξαν και στις δύο διαδρομές δυσκολεύτηκαν αρκετά  αφού τόσο ο κακός και βροχερός καιρός των προηγούμενων ημερών όσο και ο άστατος καιρός της ημέρας του αγώνα αλλοίωσαν το τερέν και έκαναν την προσπάθεια των αθλητών ακόμα πιο δύσκολη.

epathla

Η ομάδα ΒΝ Cycling συμμετείχε στον αγώνα με τρεις αθλητές, τον Θεοφάνη Καραγιάννη και τον Βαγγέλη Καζάκη που έτρεξαν τα 22,5km και τον Χρήστο Μακρυγιάννη που έτρεξε τα 8km. Και οι τρεις πραγματοποίησαν εκπληκτικές εμφανίσεις αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η ομάδα BN Cycling είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.

Συγχαρητήρια στον ΠΔΣ Οδυσσέα για την εξαιρετική διοργάνωση και τον όμορφο αγώνα που μας χάρισε και αδημονούμε τον επόμενο αγώνα!

Δείτε τα ανεπίσημα αποτελέσματα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.