B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Κύπελλο Downhill – Πρόγραμμα αγώνων 2015

Τέσσερις νέες αλλά και ανανεωμένες πίστες εντάχθηκαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2015.

ο-τέταρτος-αγώνας-στον-κίσσαβο

Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες σε χιονοδρομικά κέντρα με χρήση lift! Το ελληνικό downhill πάει ένα ακόμη μεγάλο βήμα μπροστά!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα περιλαμβάνονται οκτώ αγώνες και θα προσμετρούν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα κάθε αγωνιζόμενου στο τέλος της χρονιάς. Το θετικό είναι ότι θα υπάρχουν τέσσερις ολοκαίνουριες πίστες που θα δοκιμάσουν σκληρά όλους τους αγωνιζόμενους και τέσσερις που έχουν φιλοξενήσει μεν αγώνα, αλλά θα έχουν ανανεωθεί και μεγαλώσει.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό πλέον Tank Trail στην Κύμη, μια εβδομάδα μετά το Πάσχα (18-19/4).

Δύο εβδομάδες αργότερα (2-3/5) θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς στο Marathon Complex στην Αθήνα. Η πίστα όπου πέρσι πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών (215 αναβάτες) θα δεχθεί βελτιώσεις αναβάθμισης (νέα άλματα και featutres), ενώ παράλληλα θα μεγαλώσει με ένα νέο κομμάτι μετά τον περσινό τερματισμό… Πολλοί συμμετέχοντες αναμένονται και φέτος ενώ η μεγαλύτερες μέρες θα επιτρέψουν στους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν αγώνα με πάνω από 200 αθλητές χωρίς το άγχος του χρόνου.

Ο τρίτος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα (30-31/5), μια πόλη με πλούσια ιστορία στο χώρο του downhill, όπου πέρσι όμως δεν διοργάνωσε αγώνα. Η μεγάλη είδηση ωστόσο είναι ότι ο αγώνας για το Πανελλήνιο Κύπελλο θα πραγματοποιηθεί σε μια εξ’ ολοκλήρου νέα πίστα! Το φοβερό Tiger Trail, ένα μονοπάτι εξαιρετικά υψηλής τεχνικής δυσκολίας, που αναμένεται να δοκιμάσει σκληρά αναβάτες και ποδήλατα.

Ένα σχόλιο στο Κύπελλο Downhill – Πρόγραμμα αγώνων 2015

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.