B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αποτελέσματα “ΜΠΑΧΟΥΝΙΑ ΜΤΒ RACE 2015”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15/03/2015, με εκκίνηση και τερματισμό την περιοχή Μπαχούνια της Πάρνηθας έγινε ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την ονομασία ΜΠΑΧΟΥΝΙΑ MTB RACE 2015.1

Ήταν μια διαδρομή μοναδικής ομορφιάς, ένα κοκτέιλ από must μονοπάτια της περιοχής ενωμένα με δασικούς δρόμους.

2015_0315_Mpachounia_94435_2048-200x300Οι βροχές της τελευταίας βδομάδας είχαν κάνει το τερέν πολύ τεχνικό αλλά όσοι κάνουν mountain bike αυτό ακριβώς ζητούσαν.

Η ηλιόλουστη μέρα, και το καταπράσινο περιβάλλον, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους όσους παρευρέθηκαν είτε σαν αγωνιζόμενοι είτε σαν θεατές.

Συμμετείχαν 147 αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ αυτών και «δυνατά ονόματα» από τον χώρο της ορεινής ποδηλασίας με αποτέλεσμα ο συναγωνισμός να είναι πολύ έντονος.

Μάχη έγινε σε όλο τον αγώνα των 28 χιλιομέτρων για την πρώτη θέση μεταξύ του Γιώργου Δάντου του Γρηγόρη Καλογερόπουλου και του Θοδωρή Πετρίδη.

3

Η πρώτη θέση του βάθρου της γενικής κρίθηκε στην κυριολεξία πάνω στο νήμα, σε κλάσματα του δευτερολέπτου, με νικητή τελικά τον Γιώργο.

Στον αγώνα των 14 χιλιομέτρων μείναμε άφωνοι από τον 15χρονο Ερμή Ταμπαρόπουλο που άξια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αναλυτικά αποτελέσματα.
FINAL-RESULTS-BACHOUNIA-15-03-2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.