B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μπαράζ βάθρων από την ΒΝ Cycling Team στον αγώνα “Μπαχούνια ΜΤΒ Race 2015”!

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ΒΝ Cycling Team την Κυριακή 15.03.2015 στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στα Μπαχούνια στην Πάρνηθα Αττικής.

Bn team

Η ομάδα συμμετείχε με 8 αθλητές: τον Νίκο Τζανέτο, τον Χρήστο Θεοδωρίδη, τον Κώστα Δάβαρη, τον Ερμή Ταμπαρόπουλο, τον Αριστοτέλη Ταμπαρόπουλο, τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο, τον Άλκη Σπαγκούρο και τον Χρήστο Μακρυγιάννη.

ermis

 

Στην διαδρομή Fun των 14km, πρώτος τερμάτισε ο βενιαμίν της ομάδας Ερμή Ταμπαρόπουλος, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα και είναι μόλις 14 ετών.

 

 

vaggelis alkis

 

Στην διαδρομή των 18km, εκπληκτική εμφάνιση έκαναν δύο αθλητές που μας έχουν συνηθίσει σε βάθρα. Τρίτος τερμάτισε ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος στην Α2 κατηγορία, ενώ τρίτος τερμάτισε και ο Άλκης Σπαγκούρος στην Α3 κατηγορία.

Για το Χρήστο Θεοδωρίδη ήταν ο παρθενικός του αγώνας και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Και οι υπόλοιποι όμως τερμάτισαν σε πολύ καλές θέσεις, δείχνοντας ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.