B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Συλλογή διακρίσεων από την ομάδα της Electric Rev By Helma και στον αγώνα mtb του Γαλατά!

Εξαιρετική η παρουσία της Electric Rev By Helma Team και στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας του Γαλατά την Κυριακή 15/02/2015!

IMG_5240-1

Η ομάδα κατέβηκε με 6 αθλητές και ήταν μέσα στις 3 πιο πολυπληθέστερες ομάδες της διοργάνωσης. Όλη η ομάδα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και με πολύ καλή διάθεση.

IMG_5244-1

Η πρώτη διάκριση δεν άργησε να έρθει με τον Νίκο Ανδρεόπουλο, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε υψηλές επιδόσεις, κατακτώντας την 2η θέση στην διαδρομή των 30χλμ. Εξαιρετική παρουσία και ο Γιώργος Κάρλος που τερμάτισε στην 9η θέση της ίδιας διαδρομής αλλά και ο Βαγγέλης Μπατζιάκας που τερμάτισε στην 33η θέση. Εκτός συναγωνισμού αλλά σε πολύ καλό χρόνο, τερμάτισε ο Παναγιώτης Ανδρεόπουλος, ο οποίος μας απέδειξε στην πράξη ότι την ποιότητα των ηλεκτρικών ποδηλάτων της HAIBIKE.

IMG_3038

Στη διαδρομή των 50χλμ, ο Άρης Σαρρής, το νέο απόκτημα της ομάδας τερμάτισε 6ος στη Γενική Κατηγορία και 3ος στην κατηγορία Α1 Ανδρών 18-29. Στην 20η θέση της Γενικής Κατηγορίας και για μία ακόμα φορά 1η στην κατηγορία της, τερμάτισε η Βαρβάρα Φασόη παρά το γεγονός ότι λάμβανε πρώτη φορά μέρος σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας τόσων χιλιομέτρων.

_DSC7538

Με μια αγκαλιά διακρίσεις και δυναμική παρουσία έκλεισε την συμμετοχή της στον αγώνα “Γαλατάς Road & Mtb Race 2015” η Electric Rev By Helma Team. Αναμένουμε την επόμενη συνάντηση μας με την ομάδα.

IMG_5268-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.