B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Pearl Izumi Mountain Cup 2015 – Κρυονέρι

1ος αγώνας Κρυονέρι 18/01/2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς στο Κρυονέρι. Ένας αγώνας γιορτή, που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή και τιμούν με την παρουσία τους εκατοντάδες αθλητές. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών, με αραιή συννεφιά, μέτριο άνεμο και θερμοκρασία ιδανική για τρέξιμο. Η λάσπη εκτός από μερικά σημεία δεν ενόχλησε κανέναν ενώ όλη η διαδρομή ήταν πολύ μαλακή, κάνοντας το τρέξιμο απολαυστικό.

karagiannisΜετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, πρώτα δόθηκε η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής των 14 χλμ η οποία μεγάλωσε κατά 800 μέτρα περίπου σε σχέση με πέρυσι. Σε αυτή συμμετείχε ο αθλητής της ομάδας B&N Cycling, Καραγιάννης Θεοφάνης και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην κατηγορία Μ3.

560415_3809859570929_1457005038_n Η μικρότερη διαδρομή των 9 χλμ ξεκίνησε 5 λεπτά αργότερα ώστε να μειωθεί λίγο ο συνωστισμός μέσα στο μονοπάτι και συμμετείχε ο αθλητής της ομάδας Β&Ν Cycling, Μακρυγιάννης Χρήστος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου ήταν σχεδόν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Συνολικά 731 αθλητές ολοκλήρωσαν την προσπάθεια.

Η διοργάνωση ανανέωσε το ραντεβού της με τους αθλητές για τον δεύτερο αγώνα της σειράς  στην Πεντέλη, στις 8/2 σε μία διαδρομή υψηλής αισθητικής!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.