B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Κρυονέρι 18/01/14

 

Λίγες μέρες έμειναν και όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της σειράς που θα γίνει στο Κρυονέρι Αττικής.

Υπενθυμίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα με την υπεύθυνη γραμματείας στο 6977 216 449 ή στείλτε e-mail στο info@trailproject.grpzΛόγω του πλήθους συμμετοχών και για να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στο πρώτο μονοπάτι, οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα έχουν διαφορά πέντε λεπτών.
Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:
08.30-10.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου.
10.45 : Τεχνική ενημέρωση.
11.00 : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής.
11.05 : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής.
11.40 : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.
11.50 : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.
13.30 : Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

Όσοι δεν θα έχετε παραλάβει το πακέτο συμμετοχής σας από το Σάββατο 17/1 (10.00 έως 17.00) από το κατάστημα Runner Store, Λ. Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι και λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους προσέχοντας που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης οι οποίοι θα σας υποδεικνύουν τους κατάλληλους χώρους στάθμευσης.

Αμέσως μετά τον τερματισμό στο κατάστημα Limit Up, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου, θα προσφέρεται σάντουιτς και φρούτο φροντίζοντας έτσι για την ταχύτερη αναπλήρωση της ενέργειας που χάσατε κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Πολλοί φίλοι που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε Trail αγώνα μας ρωτάνε αν χρειάζονται ειδικά παπούτσια. Αν και η διαδρομή χαρακτηρίζεται εύκολη και με χαμηλό επίπεδο τεχνικής δυσκολίας εμείς θα προτείναμε να επενδύσετε σε ένα καλό ζευγάρι Trail παπουτσιών αφού τα ασφάλτινα παπούτσια είναι εντελώς ακατάλληλα. Είναι σίγουρο ότι το κυρίαρχο στοιχείο της διαδρομής θα είναι η λάσπη αφού οι βροχές των τελευταίων ημερών και τα χιόνια που λιώνουν, θα έχουν φροντίσει για αυτό!

Η πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή δείχνει να είναι ιδανική για αγώνα, με αραιή συννεφιά, θερμοκρασία γύρω στους 12ο και Νότιους ανέμους μικρής έντασης.

Αφήστε πίσω τις δυσκολίες της καθημερινότητας, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση, φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί, μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.