B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Aσταμάτητος ο Εμιλιάνο στην κορυφή!

Την Κυριακή που πέρασε στο Αίγιο διεξήχθη ο αγώνας ποδηλασίας «1η Ανάβαση Ιστορικής Μνήμης» για τα 1053 χρόνια ιδρύσεως της Αγίας Λαύρας.
Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με 4 αθλητές συμμετείχε στον αγώνα απόστασης 62 χλμ. Ο αγώνας ξεκίνησε από το Αίγιο και τερμάτισε στην Ιερή Μονή Αγίας Λαύρας. Συμμετείχαν οι Τάσος Χριστακόπουλος, Κώστας Κούβελας, Κώστας Κούγκουλης, Εμιλιάνο Βίλα. Τους αθλητές συνόδευσαν ο Τάσος Κριαράς και ο Σάκης Μαντάς ο οποίος είχε την φροντίδα της ομάδας στην τακτική. Μαζί η μικρή Αντρέα Χριστακοπούλου που δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του μπαμπά της.

pirgos2pirgos1
Το ελεύθερο του αγώνα δόθηκε στο 20ο χλμ και οι Ηλείοι αθλητές από την αρχή ξεκαθάρισαν πως θα παραμείνουν στην κορυφή μέχρι το τέλος. Ο ρυθμός έγινε ξέφρενος λίγα χιλιόμετρα μετά και οι αντίπαλοι λόγω αριθμητικής υπεροχής έβγαλαν μπροστά έναν αθλητή της κατηγορίας ανδρών με 2 περίπου λεπτά διαφορά που πήρε την νίκη στην γενική κατάταξη. Αυτό όμως δεν πτόησε τον νεαρό Πυργιώτη αθλητή να κρατηθεί ανάμεσα στους 5 ξεκολλημένους αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή του Σάκη Μαντά. Η τελική αναμέτρηση ήρθε στο τελικό σπρίντ με τον Εμιλιάνο να σπριντάρει από λάθος θέση και για λίγα δευτερόλεπτα να αρκεστεί στην 4η γενικής όλων των κατηγοριών, και την 1η θέση στην εφήβων με τεράστια διαφορά από τους συνομηλίκους του! Ο Εμιλιάνο σε κάθε αγώνα βελτιώνει αισθητά την απόδοση του και φανερώνει πως γίνεται σπουδαία δουλειά. Τέλος ο Κώστας Κούβελας δείχνει να ξαναβρίσκει την αγωνιστική του φόρμα και εξαρτάται από τον ίδιο η διάρκεια, ενώ ο Τάσος Χριστακόπουλος απέσπασε την 3η θέση στους μάστερς.

Στο ντεμπούτο του ο 18χρονος Κώστας Κούγκουλης από την Ζαχάρω τερμάτισε 3ος στην ΟΠΕΝ κάνοντας σπουδαία εμφάνιση στον πρώτο του αγώνα. Ήδη είναι στους κόλπους του Ποδηλατοδρόμου και τελεί υπό τις οδηγίες του Σάκη Μαντά. Ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, και καλεί νέα παιδιά ηλικίας 15 χρονών και άνω να πλαισιώσουν την ομάδα όπου σε 4 εβδομάδες θα μπει σε περίοδο προετοιμασίας της νέας χρονιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.