B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Η παρουσίαση για το Bike Odyssey 2015

Η νέα παρουσίαση για το Bike Odyssey 2015 είναι έτοιμη!

PAROUSIASH BIKE ODYSSEY 2015 NEO-1Μέσα στις σελίδες της περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα, τη διοργάνωση και τα στάδια του αγώνα. Τα στάδια του αγώνα είναι ίδια με τα περσινά αλλά ενδέχεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στις διαδρομές, όπως προσθαφαιρέσεις μονοπατιών, ή στα χωριά-σταθμούς.

Επίσης, συνοψίζει τις καλύτερες στιγμές από όλους τους αγώνες του Bike Odyssey 2014. Επειδή μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι λάβαμε μεγάλη υποστήριξη τόσο από τους τοπικούς συλλόγους, ομάδες και αυτοδιοίκηση όσο και από τους χορηγούς μας, γίνεται αναλυτική αναφορά σε όλους ξεχωριστά.

Τέλος, δίνεται έμφαση στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοργάνωση του Bike Odyssey να πιάσει τον παλμό της εποχής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και να δίνει έτσι το παρόν όχι μόνο μέσα από το επίσημο site της αλλά και από ποδηλατικά forums σε Ελλάδα και εξωτερικό και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook,twitter) και προβολής (youtube), κάνοντας γνωστό τον αγώνα ανά τον κόσμο με τον αριθμό των φίλων-επισκεπτών να πολλαπλασιάζεται μέρα με τη μέρα.

Δείτε την παρουσίαση https://bikeodyssey.gr/el/news/290-the-new-presentation-for-bike-odyssey-2015-is-ready.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.