B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πλώρη για το «Bike Odyssey 2015»

Δεν έχει περάσει ακόμα ένας μήνας από την λήξη του «Bike Odyssey 2014» και οι διοργανωτές άρχισαν να οραματίζονται και να σχεδιάζουν τον αγώνα της επόμενης χρονιάς, ώστε να είναι ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινής ποδηλασίας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

oramaΌπως μας αναφέρουν οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να τα στοιχηματίσουν όλα για όλα τη χρονιά του 2015. Στόχος τους είναι να αναγάγουν το Bike Odyssey σε αθλητικό γεγονός παγκοσμίου επιπέδου, αφού είναι κάτι ξεχωριστό για το είδος του. Επίσης, τα μηνύματα που πήραν από τους ξένους αθλητές που συμμετείχαν φέτος ήταν πολύ θετικά παρ’ όλες τις αντιξοότητες. Ήδη ο Ιταλός Emanuele Iannarilli της ομάδας «Green Devils» είναι έτοιμος να δηλώσει συμμετοχή μόλις ανοίξουν οι εγγραφές για να πάρει εκδίκηση, όπως δηλώνει κι ίδιος. Βέβαια, στην περίπτωση που η ομάδα του Bike Odyssey δεν καταφέρει να πιάσει τον πήχη που η ίδια έχει βάλει ψηλά, οι τίτλοι τέλους θα πέσουν οριστικά για τη διοργάνωση.
Τι θα γίνει τελικά με την ομάδα που μας έχει αποδείξει ότι είναι τόσο σκληρή όσο και ο αγώνας που διοργανώνει; Η επόμενη χρονιά θα δείξει εάν θα τα κερδίσει όλα ή τίποτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.