B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Έρχεται το Δίαθλον Ικαρίας 2014 + BIKE

Δελτίο Τύπου
Πλησιάζει ο καιρός για τον αγώνα Διάθλον Ικαρίας 2014+Bike που θα λάβει χώρα στο χωριό Καρκινάγρι του όμορφου νησιού της Ικαρίας στις 10 Αυγούστου 2014.

AFISA IKARIA 2014Δηλώστε συμμετοχή online https://www.mtbxpert.gr/dilosi-ikaria14.html
Οι αθλητές θα έχουν την επιλογή ανάμεσα σε αγώνα διάθλου (τρέξιμο – κολύμπι) και τριάθλου (τρέξιμο – κολύμπι – ποδήλατο). Επίσης, στον αγώνα θα υπάρχουν δύο διαδρομές μία μεγάλη ( 1klm κολύμβηση και 17klm τρέξιμο) και μία μικρή (350m κολύμβηση και 10klm τρέξιμο), ενώ στην περίπτωση του τριάθλου θα προστεθούν 20klm ποδηλάτου και για τις δύο διαδρομές. Δείτε την προκήρυξη του αγώνα https://www.mtbxpert.gr/prokiriksi-ik14.html
Ο αγώνας είναι open και απευθύνεται σε όλους είτε είναι αθλητές είτε όχι, αρκεί να είναι ενήλικες και να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Το τρέξιμο και η ποδηλασία θα γίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό της σε μονοπάτια. Σκοπός του αγώνα είναι να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς συνδυάζοντας την αγωνιστική – αθλητική δραστηριότητα με ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.
Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.mtbxpert.gr
Τηλ. 2106613120
Κιν. 6979973675

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.