B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Παγκόσμια πρεμιέρα και προβολή για την ταινία “Rad Company” με τον Brandon Semenuk

To Red Bull Media House και η NWD Films παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο mountain bike φιλμ, με τον Brandon Semenuk, “Rad Company”. Η παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2014, ενώ την ίδια μέρα το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια προβολή στα πλαίσια του 4ου αγώνα του Κυπέλλου Downhill στο Στόμιο.

P-20140416-00004_HiRes JPEG 24bit RGB Το “Rad Company” καταγράφει τις εμπειρίες του ειδώλου του mountain bike, Brandon Semenuk, ενώ εκείνος και η επιλεγμένη του ομάδα ξεπερνούν τα όρια του freeride mountain biking και αναδεικνύουν τις ικανότητες τους σε ένα πρωτοφανές τερέν. «Βλέπεις την πιο προοδευτική οδήγηση ενός από τους πιο ταλαντούχους ποδηλάτες του κόσμου…. μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Rad Company,” εξηγεί ο Υπεύθυνος Παραγωγής, Derek Westerlund.

ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ:

Brandon Semenuk (ΚΑΝ)
Yannick Granieri (ΓΑΛ)
Thomas Genon (ΒΕΛ)
Steve Smith (ΚΑΝ)
Cam Zink (ΗΠΑ)
Brendan Fairclough (ΑΓΓ)
Ryan “R-Dog” Howard (ΗΠΑ)
Cam McCaul (ΗΠΑ)
Logan Peat (ΚΑΝ)
Graham Agassiz (ΚΑΝ)
Matty Miles (ΚΑΝ)
James Doerfling (ΚΑΝ)
Nico Vink (ΒΕΛ)

P-20140416-00061_HiRes JPEG 24bit RGBΕμπνευσμένο από το “Life Behind Bars”, μια σειρά στο YouTube, που γνώρισε τεράστια επιτυχία και βρίσκεται τώρα στην 3η σεζόν της, το “Rad Company” είναι η ψυχή και επιστήμη της εξερεύνησης όπως αυτή ορίζεται από τους δύο τροχούς. Η ταινία περιλαμβάνει ένα soundtrack που θα καταλήξει να είναι το αγαπημένο σου playlist, ενώ παράλληλα συνδυάζει διακριτικά όλα τα στυλ του mountain biking.

P-20140416-00551_HiRes JPEG 24bit RGB

Αξιοποιώντας όλες τις διαμορφωμένες πορείες και τα χαρακτηριστικά σε τοποθεσίες όπως τα Fiji, Retallack BC και τη Utah, η ταινία ταξιδεύει τον θεατή σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι, χωρίς προηγούμενο, αναδεικνύοντας την ομορφιά, τη δύναμη, και το βάθος του mountain biking, στα καλύτερα του.

P-20140416-00548_HiRes JPEG 24bit RGBΗ ταινία του Brandon Semenuk “Rad Company” θα είναι διαθέσιμη για download από το i-tunes & Google Play από τις 8 Ιουνίου. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στο Στόμιο Λαρίσσης η ελληνική προβολή, στα πλαίσια του 4ου αγώνα του Κυπέλλου Downhill, στο beach bar Εν Πλω. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δες το τρέιλερ εδώ:
https://www.redbull.com/gr/el/bike/stories/1331654433437/premiera-rad-company-tou-brandon-semenuk
#RadCompany

-//-

Για περισσότερες πληροφορίες: RedBull.com/RadCompany.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.