B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 06/ 04/ 0214 ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας με το όνομα ΜΑΝΔΡΑ MTB RACE.Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη καθώς 96 άτομα από το χώρο της ποδηλασίας πήραν μέρος. Μαζί μ’ αυτούς η αδρεναλίνη και η περιπέτεια ανέβηκαν στα ύψη!

mandra

Ο καιρός ήταν σύμμαχος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι διαδρομές ποικίλες για όλα τα « γούστα» και τις δυνατότητες. Η διαδρομή των 30 χιλ. περιελάμβανε στροφές 10 χιλ. αλλά και δασικά μονοπάτια που έκαναν έντονη την αίσθηση της περιήγησης στη φύση.Η Fun διαδρομή περιελάμβανε στροφές 7 χιλ. και οι αθλητές «βόλταραν» εις διπλούν σ’ αυτό το δρόμο.Μεγάλοι νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι: Γρηγόρης Καλογερόπουλος, Ευάγγελος Βεργόπουλος και Δημήτρης Ροβάκης οι χρόνοι των οποίων δεν ξεπέρασαν τις 2 ώρες.Tα αποτελέσματα στις επιμέρους κατηγορίες έχουν ως εξής: Α1 (18 – 29 ετών): Πρώτος  τερμάτισε ο Γρηγόρης Καλογερόπουλος, με δεύτερο τον Αναστάσιο Παπαναστασίου και τρίτο  τον Μάρκο Κουφοπαντελή.
Στην Α2 (30 – 39 ετών): Πρώτος τερμάτισε ο Ευάγγελος Βεργόπουλος, με δεύτερο τον Μιχάλη Παπασάββα και τρίτο  τον Γιάννη Ματθαιάσο.
Στην Α3 (40 – 49 ετών): Πρώτος  τερμάτισε ο Δημήτρης Ροβάκης , με δεύτερο τον Λευτέρη Ματσούκα και τρίτο  τον Κώστα Μουρίκη.
Στην Α4 (50  και πάνω  ετών): Πρώτος  τερμάτισε ο Γεώργιος Γκίνης , με δεύτερο τον Αντώνη Κούρτη και τρίτο  τον Χρήστο Ρουσίδη.

Η γυναικεία παρουσία έδωσε ηχηρό παρόν με χρόνο 1:59:12 και δεν ήταν άλλη από την Ιωάννα Ρηγοπούλου.

Μεγάλοι νικητές του Fun Race αναδείχθηκαν οι: Besar Isufaj, Μιχάλης Κατρής και Σπύρος Τζιτζικάκης.

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές της εκδήλωσης.

Άλλη μια Κυριακή γεμάτη περιπέτεια, δράση και ζωντάνια έλαβε τέλος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.