B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

1ος Νυχτερινός Urban Trail Run Καστοριάς 2014

 runΣτις 22 Μαρτίου 2014 η VernonEndurance σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα διεξάγει Νυχτερινό UrbanTrailRun στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία των βουνών μας από τη παράνομη υλοτομία καθώς επίσης και στην ανάδειξη των μονοπατιών αυτών.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 18.15 μ.μ.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας κινείται μέσα στη πόλη και στους ορεινούς όγκους γύρω από τη Καστοριά, με συνολική χιλιομετρική κάλυψη 23.1 περίπου χιλιομέτρων το μεγαλύτερο ποσοστό εκ των οποίων μέσα σε μονοπάτια. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 624μ έως 1360μ και η συνολική θετική υψομετρική κάλυψη είναι περίπου 1790 μέτρων. Σημαντικά χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.

Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι συμμετέχοντες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του. Οργανωτές και αθλητές πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και να αποφύγουν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που επιβάρυνε το περιβάλλον.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους καθώς επίσης και παιδιά από 15 μέχρι 18 ετών με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι τους επιτρέπουν να συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη στον αγώνα. Θα υπάρχουν δύο μόνο κατηγορίες: ανδρών και γυναικών.

Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η διοργάνωση θα είναι 150 αθλητές.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα, μετέχουν δε στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται onlineστην ιστοσελίδα του αγώνα www.kastoriatrailrun.grαπό την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014.

 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 10 Ευρώ και θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι της 7 Μαρτίου 2014 στον τραπεζικό λογαριασμό GR6802601970000820101318625 (Νούλας Ευάγγελος και Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος) της τράπεζας EUROBANKμε αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του καταθέτη. Ο αριθμός των θέσεων που δεν θα επιβεβαιωθούν ως και τις 07/03 θα δοθεί  από τις 08/03 σε αντίστοιχο αριθμό αθλητών,  οι οποίοι θα ειδοποιούνται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, του πίνακα προεγγραφών, οι οποίοι θα μπορούν να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους ως και της 14/03.

 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Την ημέρα του αγώνα Σάββατο 22 Μαρτίου 2014,τις ώρες από 16:00 έως 18:00 από την γραμματεία του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.

 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.

 ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες.

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:Σε τακτούς σταθμούς θα τους παρέχονται νερό, ισοτονικό ποτό και σνάκς.

 ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Ισχύουν χρόνοι αποκλεισμού σε δύο σημεία. 

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά φακό κεφαλής

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Καλό είναι οι αθλητές να έχουν μαζί τους και δεύτερο φακό κεφαλής ή μπαταρίες, υδροδοχείο πλάτης ή μέσης με νερό καθώς επίσης και αντιανεμικό.

 Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κάνει μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό της διαδρομής

Περισσότερες λεπτομέρειες στον επίσημο ιστότοπο του αγώνα www.kastoriatrailrun.gr

Η οργανωτική επιτροπή:

VERNON ENDURANCE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.