B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Προ των πυλών ο 31ος ΚΜΑ!

Πηγή: ΣΕΓΑΣ
 

marathonΠάνω από 30.000 δρομείς στην κλασική διαδρομή …

 

 

 

 

Αυτή η Κυριακή, 10/11, είναι η μέρα που περιμένουν οι χιλιάδες δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 31 Κλασικό Μαραθώνιο.

Για έβδομη χρονιά η Μαραθώνια Φλόγα είναι έτοιμη να ανάψει μία ημέρα πριν οι 30.000 και πλέον δρομείς δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Όλα είναι έτοιμα μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα, ώστε το μεσημέρι του Σαββάτου, η φλόγα που συμβολίζει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης να μεταφερθεί από τον τόπο ταφής των ηρώων της μάχης που άλλαξε τον ρου της Ιστορίας έως τον Βωμό που βρίσκεται δίπλα στην αφετηρία.

Ο αγώνας συγκεντρώνει το εγχώριο αλλά και παργκόσιο ενδιαφέρον. Κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μαραθωνίου και του στίβου γενικότερα θα βρεθούν στην Αθήνα, με αφορμή τον 31ο ΚΜΑ (Κυριακή, 10/11). Παγκόσμιοι πρωταθλητές και ολυμπιονίκες είνακορυφαίοι αθλητές, μάλιστα, υπόσχονται νέα ρεκόρ… «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι και φέτος στην Ελλάδα για να πάρω μέρος στον ΚΜΑ, στον οποίο έχω κερδίσει ήδη δυο φορές και θα προσπαθήσω να το καταφέρω και τρίτη», είπε ο Ράιμοντ Μπετ, ενώ ανέφερε ότι έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία και αν είναι καλός ο καιρός θα προσπαθήσει να κάνει και ρεκόρ, σπάζοντας το ρεκόρ διαδρομής, που ανήκει στο Στέφανο Μπαλντίνι, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Όλα τα νεά του ΚΜΑ στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.