B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πλήθος συμμετοχών στο 6ο ΄Αρμα Πάρνηθας

PΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Άρμα» Πάρνηθας
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013
 

 Ο 6ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Άρμα Πάρνηθας, διοργανώθηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία με τη βοήθεια 42 εθελοντών του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής και 22 Σαμαριτών του Ερυθρού Σταυρού.Από νωρίς το πρωί, στις Πηγές Αρχαίας Φυλής είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Παλιότεροι και νεότεροι δρομείς, με φίλους και οικείους τους, κατευθυνόμενοι από τους εθελοντές και από ένα περιπολικό, στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους και έσπευσαν να πάρουν τα τσιπ χρονομέτρησης και τον αριθμό για τη φανέλα τους. Το πλάνο των εθελοντών τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή από τις 6:30 με τους υπεύθυνους της Γραμματείας να έχουν ετοιμάσει τραπέζια, χάρτες, κορδέλες και τα λοιπά απαραίτητα προκειμένου να υποδεχτούν τους δρομείς που τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους τον αγώνα.

Οι εθελοντές που κάλυπταν τις υπόλοιπες θέσεις (σταθμούς υδροδοσίας, δείκτες, σκούπες κλπ.) περίμεναν και εκείνοι με τη σειρά τους τη διέλευση των δρομέων. Η εκκίνηση δόθηκε στις 09:50 και οι δρομείς τρέχοντας μέσα στο κατάφυτο με πεύκα, πλατάνια και κουμαριές δάσος της Δυτικής Πάρνηθας, περνώντας μέσα από μονοπάτια, χωματόδρομους και ρυάκια αποζημιώθηκαν από την ομορφιά του τοπίου και των διαδρομών. Ο αίθριος καιρός συνέβαλε στη επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα και βοήθησε εξίσου δρομείς και εθελοντές.

Οι απονομές στις τέσσερις κατηγορίες έγιναν στις 12:30 το μεσημέρι στο υπαίθριο πέτρινο θεατράκι των Πηγών της Αρχαίας Φυλής κάτω από την σκιά του αιωνόβιου πλάτανου και της ιτιάς, από το Δήμαρχο Φυλής κ.Δημήτρη Μπουραϊμη και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Πάρνηθα» κ. Κώστα Σκαμαντζούρα.

Ακολούθησε κλήρωση για τους παρόντες αθλητές με πολλά και πλούσια δώρα που προσέφεραν στους αθλητές που κληρώθηκαν οι εταιρείες ACTIVE POINT και POLO.

Οι υπόλοιποι χορηγοί του αγώνα ήταν: η εταιρεία «Νερά ΒΙΚΟΣ – Ζαγοροχώρια» (κάλυψε τους πέντε σταθμούς υδροδοσίας των δρομέων) με πρωτοβουλία της «ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Τροφοδοσίες Καταστημάτων», η εταιρεία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» (προσέφερε τις μπάρες δημητριακών «DIGESTIVE BAR» για όλους τους δρομείς), η Coca Cola Τρία Έψιλον (προσέφερε τα ισοτονικά POWER-RADE IOΝ4) και η εταιρεία «ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ SOLO ENERGY POWER BARS» τις μπάρες δημητριακών. Τις ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξή τους.

Έλαβαν μέρος συνολικά 305 δρομείς.

Στο μικρό γύρο των 10χλμ. έλαβαν μέρος 25 γυναίκες και 64 άνδρες

Στο μεγάλο γύρο των 17 χλμ. έλαβαν μέρος 19 γυναίκες και 197 άνδρες

Ο μικρότερος σε ηλικία δρομέας ήταν 17 ετών.

Τα πλήρη αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.eposfilis.gr) και πολύ σύντομα θα αναρτηθούν φωτογραφίες τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο facebook του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής ευχαριστεί όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, όλους τους εθελοντές για την τεράστια βοήθειά τους, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την υποστήριξή του και για το αίσθημα ασφάλειας που ένιωσαν όλοι από την παρουσία του, την Τροχαία Νέας Ιωνίας, την εταιρεία χρονομέτρησης για την άψογη συνεργασία της, τους χορηγούς και, τέλος, το Δήμο Φυλής και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Πάρνηθα» για την υλικοτεχνική υποστήριξη και την συμπαράσταση στην επιτυχία του αγώνα.

Από το Δ.Σ. του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.