B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Διαψεύδει η ΕΟΠ τα δημοσιεύματα περί χρηματισμού της …

Δείτε το δελτίο της Ε.Ο.Π.:

“Με αφορμή δημοσιεύματα στον ξένο τύπο (The Guardian, Velonews κλπ) που έχουν να κάνουν με αναφορές περί δήθεν ‘’χρηματισμού των Ελλήνων’’, με σκοπό η παράταξη του υποψηφίου προέδρου της UCI κου Cookson να εξαγοράσει δήθεν την ψήφο της Ε.Ο.Ποδηλασίας στις εκλογές της UCI για την ανάδειξη Προέδρου, αλλά και το γεγονός ότι ορισμένα ελληνικά blogs και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναπαράγουν τα δημοσιεύματα αυτά, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και προσθέτοντας δικά τους φανταστικά σενάρια και σχόλια, μετά από διερεύνηση και επαφές που πραγματοποιήσαμε αμέσως, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1. Αμέσως ζητήθηκαν από την UCI τα πρακτικά της συνεδρίασης της Επιτροπής της Δεοντολογίας (Ηθικής) (πρακτικά της 27/09/2013), της οποίας επιτροπής ο Πρόεδρος κος Pieter Zevenbergen (Ολλανδός) φέρεται να έκανε την σχετική αναφορά περί δήθεν χρηματισμού ‘’των Ελλήνων’’. Από την προσεκτική ανάγνωση των πρακτικών αυτών, τα οποία και βρίσκονται ήδη στην κατοχή της Ε.Ο.Ποδηλασίας, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε τέτοιου ή παρεμφερούς είδους θέμα.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Velonews, ο ίδιος ο κος Pieter Zevenbergen ανέφερε επί λέξει “Ω , τελικά, δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με το θέμα, γι ‘αυτό πραγματικά και δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα.”, ομολογώντας με αυτόν τον τρόπο ότι τελικά δεν υφίσταται κανένα θέμα χρηματισμού των Ελλήνων.

2. Επισημαίνουμε ότι η Ομοσπονδία μας δεν έχει ούτε είχε πότε δικαίωμα ψήφου, ούτε συμμετοχή με εκλέκτορα σε καμία Γενική Συνέλευση της UCI, επομένως τα περί απόπειρας χρηματισμού των Ελλήνων θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μόνο ως παντελώς ανυπόστατα και κακόβουλα, αν όχι αστεία.

3. Ήδη η Ομοσπονδία έχει αποστείλει αίτημα στην αρμόδια Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για να προσδιορισθούν επίσημα τα πρόσωπα που έχουν προβεί στις ανωτέρω προσβλητικές, δυσφημιστικές και συκοφαντικές δημοσιεύσεις, ώστε να στραφεί στη συνέχεια άμεσα κατ’ αυτών με μηνύσεις και αγωγές.

Τέλος, η Ομοσπονδία βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την UCI, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σε απάντηση όλων αυτών που προσπαθούν ευκαιριακά να συκοφαντήσουν πρόσωπα, να διαστρεβλώσουν και να παραποιήσουν τα γεγονότα, προσδοκώντας πιθανά οφέλη. ”

πηγή: Ε.Ο.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.