B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μεγαλό πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστος Βολικάκης !

ΕΟΠ

bolikakisΈνα Πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε 15 ολόκληρα χρόνια, κατάφερε να καταρίψει το Σάββατο το απόγευμα ο καλύτερος Έλληνας σπρίντερ των τελευταίων χρόνων Χρήστος Βολικάκης. Συγκεκριμένα στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πίστας Ανδρών – Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, ο Βολιώτης πρωταθλητής του Π.Ο.Η. ‘’ΚΑΣΤΡΟ’’ αγωνιζόμενος στον τελικό των 1.000 μ. ατομικής χρονομέτρησης ανδρών, έκανε χρόνο 1.02.743, που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα.

Το προηγούμενο ήταν 1.03.373 και το κατείχε από τις 22 Μαΐου 1998 ο Ολυμπιονίκης μας Δημήτρης Γεωργαλής ο οποίος το είχε πετύχει στο Κάλι της Κολομβίας. Την απονομή στον πρωταθλητή και νέο ρέκορντμαν, έκανε συγκινημένος ο ίδιος ο Γεωργαλής που παρακολουθούσε τους αγώνες.

Κατά τα άλλα, μεγάλος πρωταγωνιστής των αγώνων ήταν ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος εκτός από το ρεκόρ, κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πρωταθλήτρια ομάδα στους άνδρες αναδείχθηκε ο Π.Ο. ‘’ΚΑΣΤΡΟ’’ Ηρακλείου και στις γυναίκες ο Π.Σ. ‘’ΚΡΟΝΟΣ’’ Νίκαιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.