B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρωτάθλημα Νέων by Salomon – 4ος Αγώνας

Δελτίο Τύπου
 
sal

Με το πέσιμο της αυλαίας του Sfendami Mountain Festival που έγινε στις 20-21 Απριλίου ολοκληρώθηκε και ο τέταρτος αγώνας του Πρωταθλήματος Νέων Αθλητών αγώνων βουνού.

Ο καιρός πολύ καλός, με λιακάδα και ελαφρύ αεράκι αλλά η θερμοκρασία των 20 βαθμών, αν και σαν τιμή δεν είναι πολύ υψηλή, ταλαιπώρησε αρκετά τους συμμετέχοντες αφού μάλλον είναι οι πρώτες ζέστες για όλους! 

Η διαδρομή των 23 χλμ με 870 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς ήταν πολύ γρήγορη, με όμορφα δασωμένα μονοπάτια και καλά πατημένους χωματόδρομους.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στο Πρωτάθλημα Βασίλης Τσώλης με εξαιρετικό χρόνο 1:49:14 κέρδισε όχι μόνο την κατηγορία αλλά και την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη! Δεύτερος ο Σταύρος Ζαχαρίου με χρόνο 2:01:17 και τρίτος ο Στέργιος Κουκουτέγος με χρόνο 2:11:48. Συνολικά επτά νέοι αθλητές συμμετείχαν στον αγώνα.

Στο Πρωτάθλημα προηγούνται κατά σειρά οι Σπύρος Γκαμπράνης και Νίκος Ξάνθης οι οποίοι έχουν από τρεις αγώνες και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Σταύρος Ζαχαρίου με δύο αγώνες.

Να θυμήσουμε πως στο Πρωτάθλημα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι γεννήθηκαν το 1992 και νωρίτερα, αποτελείται από 8 αγώνες σε όλη την Ελλάδα και για να πάρει κατάταξη ένας αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε τουλάχιστον 4 από αυτούς ενώ στην περίπτωση που κάποιος αθλητής τρέξει σε περισσότερους αγώνες θα ληφθούν υπόψη τα 4 καλύτερα αποτελέσματά του. Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο αθλητών κερδίζει ο νεότερος σε ηλικία αθλητής.

Επόμενος αγώνας το Μονοπάτι Παρνασσού, στην Αμφίκλεια, στις 28 Απριλίου.

Καλή συνέχεια σε όλους.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ by SALOMON

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.