B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Pearl Izumi Mountain Cup

 
Δελτίο τύπου
 

Με τον τρίτο αγώνα που έγινε στην Πάρνηθα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για φέτος η σειρά των αγώνων Pearl Izumi Mountain Cup.

Ο καιρός αν και έχουμε μπει στην άνοιξη ήταν μάλλον χειμωνιάτικος. Το «μενού» περιλάμβανε δυνατό αέρα στα λίγα ευτυχώς εκτεθειμένα κομμάτια της διαδρομής, ομίχλη κατά διαστήματα και μία ολιγόλεπτη βροχή ώστε να μη χαλάσει η παράδοση των αγώνων της σειράς! Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τρέξιμο και σε συνδυασμό με την ομορφιά του καταπράσινου τοπίου και τις μυρωδιές του βρεγμένου δάσους, είχαμε το τέλειο σκηνικό για αγώνα.

Το φιλόξενο καταφύγιο Φλαμπούρι ήταν το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα και στον προαύλιο χώρο του στις 11.10 δόθηκε το σήμα της εκκίνησης με τους 204 αθλητές να ορμάνε στον κατηφορικό χωματόδρομο. Η διαδρομή των 12 χλμ με 500 μέτρα θετικής υψομετρικής ήταν αρκετά γρήγορη ενώ οι μικρής διάρκειας ανηφόρες δοκίμαζαν τις αντοχές των συμμετεχόντων χωρίς να τους εξαντλούν!

Στη κατηγορία Νέων Ανδρών πρώτος ο Χρήστος Μαυρίκιος, μετά από μεγάλη απουσία σε αγώνες βουνού, με χρόνο 1:02:57, με δεύτερο από πολύ κοντά τον Σταύρο Στεφανή με χρόνο 1:03:21 ενώ την τριάδα έκλεισε ο Stan Fijnaut με χρόνο 1:05:47

Έντονος συναγωνισμός και στην κατηγορία Ανδρών όπου πρώτος τερμάτισε ο Πέτρος Κουκολής με χρόνο 1:13:04, ενώ πολύ κοντά τερμάτισαν μαζί οι Μιχάλης Χαραλαμπίδης και Γιάννης Αθανασίου, κλείνοντας την τριάδα των νικητών με χρόνο 1:13:44.

Στις γυναίκες άνετα πρώτη η Μίνα Συλαίου με χρόνο 1:14:30 έχοντας και το ρεκόρ των τριών νικών στους τρεις αγώνες! Δεύτερη η Γκάμπι Νέγκελε με χρόνο 1:25:33 και τρίτη η Έλενα Καβαλλιεράτου με χρόνο 1:26:16

Νικητές της σειράς των αγώνων ήταν: στην κατηγορία Νέων Ανδρών, οι Σταύρος Στεφανής, Ευγένιος Ζακυνθινός και Γιώργος Μπατής. Στην κατηγορία Ανδρών, οι Πέτρος Κουκολής, Σταύρος Μπουχωρίτης και Γιάννης Κουτής. Στη κατηγορία  γυναίκών, η Μίνα Συλάιου, η Γκάμπι Νέγκελε και η Βίκυ Μελετοπούλου.

Στον τερματισμό ένα ζεστό σουβλάκι προσφορά του καταφυγίου ήταν το ιδανικό σνακ για ταχύτερη αποκατάσταση των αθλητών και αποζημίωση για την αναμονή ώστε να τερματίσουν όλοι πριν ξεκινησούν οι απονομές όπου έγινε κλήρωση πολλών δώρων προσφορά των χορηγών ενώ οι Path Runners έκλεισαν την εκδήλωση κάνοντας και πάλι τη διαφορά αφού σε πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα τραγούδησαν ένα πρωτότυπο γενέθλιο τραγουδάκι στην Τόνια, στη Βίκυ και τον Σωτήρη ενώ για τούρτα γενεθλίων μία υπέροχη σοκολατόπιτα γλύκανε τους τυχερούς!

Ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Αθλητές, εθελοντές, ομάδες διάσωσης και φυσικά σε όλους τους χορηγούς που παρά τις δύσκολίες που όλοι βιώνουμε, στήριξαν την προσπάθεια

Η σειρά των αγώνων απευθυνόταν όχι μόνο στους έμπειρους αθλητές αγώνων βουνού αλλά και σε όλους όσους ήθελαν να δοκιμάσουν με ασφάλεια έναν ορεινό αγώνα. Από τα σχόλιά σας πιστεύουμε ότι καταφέραμε να σας μεταδώσουμε την αγάπη μας για αυτό το είδος αγώνων, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε σας ταλαιπωρήσαμε πολύ και ελπίζουμε στο μέλλον να σας δούμε σε ακόμη μεγαλύτερους αγώνες βουνού.

RESULTS PARNITHA

Η οργανωτική επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.