B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ε.Ο.Π.: Υπερψηφίστηκε ο απολογισμός 2012

ΕΟΠ

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Π. ΚΑΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της Ε.Ο.Π., στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών. Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι 33 Σωματείων από τα 38 που έχουν δικαίωμα ψήφου και η Συνέλευση διεξήχθη σε καλό κλίμα.

Παρά το ότι η γενική εικόνα για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας ήταν θετική, και ο ισολογισμός του 2012 έκλεισε θετικά σύμφωνα με τα λεγόμενα ακόμα και μελών της αντιπολίτευσης, τον Οικονομικό Απολογισμό καταψήφισαν 7 Σωματεία.

Έτσι με 24 θετικές ψήφους, έναντι 7 αρνητικών και 2 που ψήφησαν παρών, υπερψηφίστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός της Ομοσπονδίας, ενώ με ψήφους 26 έναντι 7 αρνητικών υπερψηφίστηκε από το Σώμα ο Οικονομικός Απολογισμός και ο Ισολογισμός του 2012.

Παράλληλα με την Γενική Συνέλευση, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Πίστας, όπου το θετικό στοιχείο ήταν η μεγάλη συμμετοχή (140 αθλητές και αθλήτριες από τα Σωματεία όλης της χώρας), παρά την ζοφερή οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και την αδυναμία από πλευράς Ομοσπονδίας οποιασδήποτε οικονομικής παροχής στα Σωματεία για τον αγώνα αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.