B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πάνω από 1000 δρομείς στον αγώνα της Γλυφάδας!

Δελτίο τύπου
 

Έναν καλά οργανωμένο αγώνα απόλαυσαν οι 1000 και πλέον δρομείς οι οποίοι παραβλέποντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έτρεξαν 10 χλμ. περιμετρικά του Γκολφ.

Από αυτούς περισσότεροι από 200 δρομείς ήταν από τη Γλυφάδα, όπως και από κάθε περιοχή της Αττικής και όχι μόνο, όπως από Λεχαινά, Κρανίδι, Θήβα, Λειβαδιά, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Λαμία, Λευκάδα, Πρέβεζα, Τρίπολη, μαζί με αλλοδαπούς υπηκόους όπως από Ρουμανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Αγγλία, Ελβετία, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, Σερβία, Ν. Αφρική, Μεξικό, Ιαπωνία, Πολωνία, Μολδαβία, Αλβανία, Γαλλία, Κροατία, Αίγυπτο, Ουγγαρία, Ουκρανία, Γερμανία, Γεωργία, Ισπανία και Λουξεμβούργο, συμμετείχαν σε μια γιορτή του Αθλητισμού.
Μεγάλοι νικητές ήταν ο Γιάννης Χαμόδρακας με τον αριθμό 1846 και η Αντωνία Κορόζη με τον αριθμό 816, στους οποίους απονεμήθηκε κύπελλο.
΄Ολοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.
Πάνω από 1000 δρομείς στον αγώνα της Γλυφάδας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Λανδράκης ο οποίος συμμετείχε στον Λαϊκό αγώνα δρόμου, ο Αντιδ/ρχος Πόλης Δημήτρης Βίγλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Μαυρακάκη και Δημήτρης Αλεβίζος, Έρη Καραμηνά από την παράταξη  Ανοιχτοί  Ορίζοντες, η Δ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βάσω Καρακίτσου και ο Τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος ο οποίος είχε και την ευθύνη της Διοργάνωσης.

 

 Αναλυτικά, τα αποτελέσματα: https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/12/glyfada.doc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.