B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

30ος ΚΜΑ: Εντυπωσιακή η παρουσία θεατών – Ρεκόρ αγώνα από τον Μπετ!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου: Πλημμύρησε δρομείς και θεατές η κλασσική μαραθώνια διαδρομή…

Ο ιδανικός καιρός βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί μία από τις καλύτερες διοργανώσεις Κλασσικού Μαραθωνίου… Οι συμμετοχές ήταν κοντά στις 10.000 ενώ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί κατά μήκος της διαδρομής, από την αφετηρία μέχρι και τον τερματισμό, έδωσε δυναμικό παρόν και εμψύχωνε αδιάκοπα τις προσπάθειες των αθλητών. 30ος ΚΜΑ: Εντυπωσιακή η παρουσία θεατών - Ρεκόρ αγώνα από τον Μπετ!

 

30ος ΚΜΑ: Εντυπωσιακή η παρουσία θεατών - Ρεκόρ αγώνα από τον Μπετ!

Μεγάλος νικητής του αγώνα ο Κενυάτης Ράιμον Μπετ που τερμάτισε  σε 2.11.35 σημειώνοντας νέο ρεκόρ διοργάνωσης! Στη 2η και 3η θέση τερμάτισαν οιεπίσης Κενυάτες  Κιμπέτ Κοσγκέι (2.12.20) και Κιρούι Αλεξ Σούμκο (2.12.26). Ο Μπετ πανηγύρισε τη νίκη του μαζί με τους συμπατριώτες τους μέσα στα χειροκροτήματα του πλήθους που είχε κατακλήσει το Καλλιμάρμαρο. Σε δηλώσεις του Μπετ τόνισε τη δυσκολία της διαδρομής αλλά και τη δύναμη που άντλησε από τον κόσμο.

Από ελληνικής πλευράς, ο Μιχάλης Παρμάκης (Τρίτων Χαλκίδας), όπως και το 2010 έτσι και φέτος κατάφερε να στεφθεί πανελληνιονίκης, πανηγυρίζοντας έντονα τη νίκη και να καταλάβει, την 9η θέση στο σύνολο . Ο αθλητής πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 2.21.56 αρκετά μπροστά από τον Χριστόφορο Μερούση που τερμάτισε σε 2.22.10, ωστόσο βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. Τρίτος πανελληνιονίκης με 2.27.17 ήταν ο Γιώργος Καραβίδας.

Στις γυναίκες, για πρώτη φορά η νίκη πήγε σε αθλήτρια από την Κένυα και συγκεκριμένα στην Γιάντα Κονσαλατέρ με 2.40.00, ενώ ακολούθησαν οι Στάνκο (Ουκρανια) με 2.40.07 και η Κιμέτο (Κένυα) με 2.40.28. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, η Μάγδα Γαζέα (ΑΓΕ Ζακύνθου) τερμάτισε πρώτη σε 2.44.42 και ακολούθησε η Ντενιζ Δημάξη (ΓΑΣ Ιλισός) σε 2.50.42 και η Δήμητρα Ιορδανίδου (Ηρακλής)  σε 2.51.27 .

Ο 30ος μας ΚΜΑ αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον… Διοργανωτές, αθλητές, θεατές και εθελοντές δίνουν ραντεβού για του χρόνου!

Αναλυτικά αποτελέσματα: https://www.athensclassicmarathon.org/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=193&lang=el

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.