B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Παρουσίαση: Vee Rubber Mission ελαστικό ΜΤΒ

Στη Vee Rubber κατασκευάζουν ελαστικά για πάνω από 30 χρόνια. Για το 2012 η εταιρεία μας προτείνει πληθώρα επιλογών. Πάνω από 20 διαφορετικά μοντέλα για ορεινή ποδηλασία, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη (φάρδος) , για τροχούς 26″, 29’’και με αιχμή στα διπλωτά, διπλής ενίσχυσης και 120 tpi ελαστικά.

To “Mission” είναι ένα ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ταχύτητα. Χαμηλό προφίλ, αραιή πλέξη και τριγωνικά σημεία στο κέντρο του πέλματος, τοποθετημένα σε απόσταση μεταξύ τους. Στα πλαϊνά τοιχώματα υπάρχουν πιο πυκνά τμήματα, με μεγαλύτερο ύψος . Ο σχεδιασμός αυτός προσφέρει την κατάλληλη απόδοση στις σωστές συνθήκες. Σε στεγνή πίστα το Mission προσφέρει τα μέγιστα στον αναβάτη δίνοντας την κατάλληλη πρόσφυση. 

Παρουσίαση: Vee Rubber Mission ελαστικό ΜΤΒΜε μία πιο κοντινή ματιά παρατηρούμε τους δύο διαφορετικούς τύπους γόμωσης. Το πίοσκουρόχρωμο λάστιχο στο κέντρο που δίνει επιπλέον ανθεκτικότητα και το πιο ανοιχτόχρωμο στα πλαϊνά για καλύτερο κράτημα.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα «γρήγορο ελαστικό» με μικρή αντίσταση στην κύλιση.   Με ένα αρκετά ανεκτό βάρος και σχετικά καλή απόδοση και στη λάσπη (όπου δεν ‘κολάει’ χάρη στην αραιή του πλέξη) το Mission είναι μία σίγουρη επιλογή!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΜΕΓΕΘΟΣ: 29×2.0 (διαθέσιμο και σε 7 ακόμη μεγέθη δείτε στο website)
Bead: Kevlar, folding
Casing:  120tpi, dual compound
Βάρος: 580g

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.