B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποδηλατικές διαδρομές: Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», Ίλιον

Ποδηλατικές διαδρομές: Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», Ίλιον

Για τους Αθηναίους λάτρεις του ποδηλάτου που όλο και πληθαίνουν, ανακαλύπτουμε και σας προτείνουμε ποδηλατικές διαδρομές- προορισμούς μέσα στην πόλη  που προσφέρονται για τις ποδηλατικές σας εξορμήσεις. Το πάρκο «Αντώνη Τρίτση» είναι ένας από τους λίγους «ποδηλατικούς» προορισμούς, μία πράσινη ανάσα για τους κατοίκους της πόλης μας.

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Καματερού. Έχει έκταση 1000 στρεμμάτων και απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο (Ομόνοια). Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη για όσους θέλουν να φτάσουν στο πάρκο με το αμάξι και να ξεκινήσουν από εκεί την ποδηλασία ενώ υπάρχει και άνετο παρκινγκ.

Οι ποδηλατικές διαδρομές εντός του πάρκου είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και σε γενικές γραμμές εύκολες με λίγα τεχνικά σημεία. Οι ποδηλάτες θα βρουν πολλά μονοπάτια για να επιλέξουν και να εξασκηθούν σε πιο ήπιες χωμάτινες διαδρομές με λίγες ανηφόρες ή σε πιο απαιτητικά σημεία με άλματα και εμπόδια. Όσοι δε θέλουν να ακολουθήσουν ρυθμούς προπόνησης μπορούν να επιλέξουν το πάρκο για μία χαλαρή βόλτα μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο με τεχνητές λιμνούλες και αλσύλλια με φυτικό και ζωικό πλούτο.

Ποδηλατικές διαδρομές: Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», Ίλιον

Το πάρκο προσφέρεται και για οικογενειακές εξορμήσεις με ασφαλείς διαδρομές για τους μικρούς ποδηλάτες. Η βόλτα μπορεί να συνδυαστεί με άλλες δράσεις που κατά καιρούς οργανώνονται στο πάρκο, ποδηλατικοί αγώνες, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.