B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Cyprus Sunshine Cup 2012 – Για έκτη συνεχή χρόνια οι διεθνείς αγώνες

Μεγάλα ονόματα αναμένονται στην διοργάνωση που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2012.

Cyprus Sunshine Cup 2012 - Για έκτη συνεχή χρόνια οι διεθνείς αγώνες

 

 

 

 

 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων την άνοιξη του 2011 με τη συμμετοχή πέραν των 250 αθλητών από 31 χώρες, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ευελπιστούν ότι το 2012 θα διεξαχθεί ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση. Πρόσφατα η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές τόσο προς την Ομοσπονδία όσο και προς τον ΚΟΤ για την καθόλα άψογη διοργάνωση των αγώνων του 2011.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τη εταιρείαBikinCyprus, η οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης των αγώνων, ευελπιστούν στην εξεύρεση περισσότερων χορηγών έτσι ώστε, παρά την οικονομική κρίση, να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο των διοργανώσεων και να συνεχιστεί η επιτυχής πορεία των αγώνων αυτών.

 

Το Cyprus Sunshine Cup συμβάλλει τα μέγιστα στην τουριστική βιομηχανία αφού διεξάγεται σε περιόδους χαμηλής πληρότητας των ξενοδοχείων (Φεβρουάριο και Μάρτιο). Οι συμμετέχοντες στους αγώνες παραμένουν στο νησί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στις ιδανικές καιρικές συνθήκες που βρίσκουν στην Κύπρο.

 

Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο ενώ ξεκίνησαν και οι πρώτες δηλώσεις αθλητών από το εξωτερικό. Αναμένεται ότι λόγω της χρονικής περιόδου που διοργανώνεται το Cyprus Sunshine Cup και λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, θα προσελκύσει τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της ορεινής ποδηλασίας. Από τα μεγάλα ονόματα στο χώρο συμμετοχή έχει δηλώσει ήδη η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Πεκίνο, Γερμανίδα Sabine Spitz καθώς και ολόκληρη η Γερμανική Εθνική Ομάδα, με πολλούς και γνωστούς αθλητές.

 

Απο τεχνικής πλευράς  οι διοργανωτές στο παρόν στάδιο εργάζονται για την συντήρηση και βελτίωση των διαδρομών στις οποίες διεξάγονται οι αγώνες καθώς και στην προβολή του Cyprus Sunshine Cup στο εξωτερικό.

 

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι:

19/2/2012 Cyprus Sunshine Cup #1 – Βορόκλινη, Λάρνακα

24-26/2/2012 Cyprus Sunshine Cup #2 – «Αυξέντεια» Δάσος Μαχαιρά, Λευκωσία

4/3/2012 Cyprus Sunshine Cup #3 – Αμαθούντα , Άγιος Τύχωνας

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των αγώνων www.cyclingcy.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.