B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

H Schwalbe χορηγός της Leopard-Trek

 

H Schwalbe χορηγός της Leopard-Trek

 

 

 

 

 

 

 

Η πασίγνωστη φίρμα από το Reichshof-Wehnrath κοντά στη Κολωνία θα παρέχει στην νέα ομάδα των αδερφών Schleck τα ελαστικά  Ultremo HT tubular.

Η ομάδα που η UCI έχει τοποθετήσει στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης έχει μεγάλους στόχους για το 2011- όπως η κατάκτηση του Γύρου Γαλλίας-  και φιλοδοξεί να τους πραγματοποιήσει με τη βοήθεια πολύτιμων συνεργατών όπως η Schwalbe.

Πριν ακόμη από την επιλογή και την ανακοίνωση του ρόστερ της ομάδας, στις 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν έξι μήνες προσεκτικής επιλογής υλικού και χορηγών. Έτσι εκτός από τη Schwalbe χορηγός είναι η αμερικάνικη Trek. Εκτός από τους Fränk και Andy Schleck στην ομάδα συμμετέχει ο Fabian Cancellara μαζί με του Γερμανούς επαγγελματίες Linus Gerdemann, Fabian Wegmann, Jens Voigt, Dominik Klemme and Robert Wagner.

«Τα ελαστικά της Schwalbe θα παρέχουν άριστη προστασία στου αναβάτες ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύουν την ταχύτητα» δήλωσε ο Ricardo Scheidecker, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, προσθέτοντας ότι «με το Schwalbe Ultremo οι αθλητές έχουν μία μίξη ταχύτητας και ανθεκτικότητας που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση υπό οποιεσδήποτε  συνθήκες». Το δυνατό σημείο των συγκεκριμένων ελαστικών που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες έγκειται στον συνδυασμό των ιταλικών μεθόδων κατασκευής και  εξαιρετικών υλικών όπως το RaceStar τριπλής σύνθεσης.

Η φίρμα άλλωστε περιμένει να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων της από τέτοιου επιπέδου δοκιμασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.