B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρωτιές για τους αναβάτες της Maxxis στο US Pro XCT!

Πρωτιές για τους αναβάτες της Maxxis στο US Pro XCT!

Το US Pro XCT  (Pro Cross Country Tour) πραγματοποιείται στις ΗΠΑ και αποτελείται από επτά UCI-εγκριμένα στάδια με τη συμμετοχή παγκόσμιας κλάσης αθλητών .

Το δεύτερο στάδιο της διοργάνωσης βρήκε τους αθλητές που χορηγεί η Maxxis με πολλές θέσεις στο βάθρο.

Οι αθλήτριες της Team Luna Chix, Catharine Pendrel και  Georgia Gould κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών (Pro Women XC) σε έναν συναρπαστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε τηο Σάββατο 26 Μαρτίου. Από την άλλη η Marie-Helene Premont της Maxxis-Rocky Mountain είχε μία εξίσου καλή απόδοση και πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση. Οι καλές επιδόσεις συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα με την Gould (Luna Chix) να παίρνει την τέταρτη θέση στις μικρές αποστάσεις ακολουθούμενη από την Pendrel.

Πρωτιές για τους αναβάτες της Maxxis στο US Pro XCT!

Στο downhill η Sabrina Jonnier (Maxxis-Rocky Mountain) ήρθε πρώτη ενώ ο συναθλητής της Ruaridh Cunningham τερμάτισε πέμπτος στον αντίστοιχο αγώνα αντρών. Στη πρώτη θέση του βάθρου βρέθηκε ο Aaron Gwin (Trek World Racing) με Maxxis επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.