B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

BlackTrail BT- Το ηλεκτρικό ποδήλατο των ονείρων σας!

 

Το BlackTrail BT που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτη από την Γερμανική εταιρεία PG-Bikes είναι μάλλον το πιο εντυπωσιακό ποδήλατο με υποβοήθηση που έχει βγει τελευταία. Οι δυνατότητες του είναι πέρα από κάθε φαντασία όπως και η τιμή του…

Το BlackTrail BT μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμη και μοτοσυκλέτες αφού η ταχύτητά του μπορεί να φτάσει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Τα χαρακτηριστικά του μοναδικά : Κατασκευασμένο από ελαφριές ίνες άνθρακα, αλουμίνιο αεροδιαστημικής, τιτάνιο και μαγνήσιο, κινητήρας 1,2 Kw  και βάρος σκελετού 22 κιλά. Αξιοσημείωτες και οι αντοχές του καθώς το BlackTrail BT κινείται  για 120 μίλια με μία και μοναδική φόρτιση 2,5 ωρών της επενδεδυμένης με δέρμα μπαταρίας του (ιόντων λιθίου).

Η τιμή του είναι επίσης αξιοσημείωτη αφού το super – ποδήλατο κοστίζει 60.000 Ευρώ! Οι προνομιούχοι που θα πάρουν στην κατοχή τους θα είναι λίγοι , όχι μόνο λόγω του απαγορευτικού για τον μέσο καταναλωτή κόστους αλλά και επειδή η εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει μόνο 667 κομμάτια .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.