B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Επαναστατικoς σχεδιασμος απο την Carnac!

Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην έκθεση της Eurobike 2010 ήταν η γαλλική Carnac. Η Carnac μας εισήγαγε σε μια σειρά νέων προϊόντων που είναι η επιτομή της ποιότητας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Τα νέα μοντέλα Carnac στον τομέα των υποδημάτων ποδηλασίας ενσωματώνουν το επαναστατικό ” magnetic closure system (μαγνητικό κούμπωμα) », μία προσέγγιση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά.
Το συγκεκριμένο σύστημα έχει δημιουργηθεί ακριβώς για να καλύψει τις απαιτήσεις επαγγελματιών της ποδηλασίας. Το σύστημα πρόσδεσης είναι πιο μεγάλο, πιο ευέλικτο και ρυθμιζόμενο σε μεγάλη κλίμακα. Το πίσω μέρος του παπουτσιού είναι επίσης εξαιρετικά σχεδιασμένο όσον αφορά το σημείο της φτέρνας. Τα ποδηλατικά υποδήματα «Triathlon» έχουν όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα και ως εκ τούτου τραβήξανε τα βλέμματα των επισκεπτών.

Τα «PULSAR» και ATTRACTION ήταν δύο άλλα μοντέλα μας άφησαν άφωνους. Αυτά τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν επίσης την  MCS τεχνολογία και έχουν ήδη κερδίσει δύο βραβεία για το 2010, για την αισθητική τους, την ποιότητα και τον καινοτόμο σύστημα MCS.

Τα προϊόντα Carnac 2011 αποτελούν και με την εγγύηση μεγάλων αθλητών μία από τις καλύτερες επιλογές για κάθε ποδηλάτη που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να έχει τις καλύτερες επιδόσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.